Messi maakt meisje aan het huilen, vader komt met opmerkelijke troostactie

5 maart 2024, 17:04

Tijdens de laatste wedstrijd van Inter Miami heeft Lionel Messi met een gemiste vrije trap een meisje in het publiek aan het huilen gemaakt. Ze schrok namelijk van de bal, die dicht bij haar belandde.

De Argentijnse ster mocht tijdens Inter Miami – Orlando City (5-0) aanleggen voor een vrije trap, net buiten het zestienmetergebied. Hoewel de Argentijn de bal de goede richting meegaf, vloog deze over het doel. De bal plofte vervolgens neer in de buurt van een meisje in het publiek, al is niet goed te zien of zij echt geraakt werd.

Op sociale media circuleren video’s van wat vermoedelijk de vader van het meisje is. Hij troost haar op een bijzondere manier: “Niks aan de hand, schatje, Leo Messi raakte je.”  Messi en zijn teamgenoten staan met ‘hun’ Inter Miami gedeeld bovenaan na twee gespeelde wedstrijden in de MLS. Op 26 februari speelden zij nog gelijk tegen LA Galaxy (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Arie J Beukenoot
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik heb zojuist daadwerkelijk mijn allereerste account op deze website gemaakt, puur en alleen om onder dit stuk te vermelden dat dit een paar echt ongelofelijk interessante regels waren.... Geweldig.. Maar ff zonder dollen, ik heb (natuurlijk) wel even de regels ect doorgenomen voordat ik dit wilde typen, en een beetje kritiek mocht geen kwaad, hou het netjes. Dat gaan we doen..: Ik vind dit toch wel echt een minder artikel. Ze klikken makkelijk op zijn naam... Ik snap m, maar dat had nog prima samen kunnen gaan dmv een iets beter verhaal als vervolg.... Krijg toch een beetje het gevoel alsof ik een stuk uit een boek lees... Krijg je beetje dat "Niet doen, i de grote boze ....." gevoel van zodra je het citaat van haar vader (hardop) voorleest.... Al weten we allemaal dus niet eens zowel 1. of die bal dat meisje raakt, ja of de nee & 2. of dat uberhaupt d'r pa is? Fijne avond gewenst u allen...... Prima site trouwens! Leuk gemakkelijk in gebruikt ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen