Pijnlijke opmerking Van 't Schip: 'Gaaei viel goed in, voor zijn doen'

10 maart 2024, 17:30
Foto: © Imago

Sommigen vreesden dat Anton Gaaei twee weken geleden tegen AZ zijn laatste wedstrijd voor Ajax had gespeeld, maar dat was niet het geval. Zondag mocht hij invallen tegen Fortuna Sittard en dat deed hij volgens trainer John van ’t Schip goed. Althans, ‘voor zijn doen’.

Van ’t Schip werd op de persconferentie na het 2-2 gelijkspel tegen Fortuna gevraagd naar Gaaei. “Die deed het goed. Die viel goed in, voor zijn doen.” De journalist in de perszaal wierp terug: “Voor zijn doen?” Van ’t Schip antwoordde: “Als je kijkt naar de afgelopen wedstrijden, met alles wat hij over zich heen heeft gekregen, heeft hij het goed gedaan, in een heel lastige wedstrijd.”

Artikel gaat verder onder video

Gaaei viel in de tachtigste minuut in tegen Fortuna. Een van zijn beste acties was een balverovering bij Mitchell Dijks, nadat Branco van den Boomen de bal had ingeleverd. Gaaei kwam binnen de lijnen voor Tristan Gooijer. “Tristan zat erdoorheen en heeft donderdag ook een zware wedstrijd gespeeld. Voor veel jongens is het nieuw om twee wedstrijden per week te spelen op dit niveau. Daarom hebben we Anton gebracht.”

Gaaei, afgelopen zomer voor minstens 4,5 miljoen euro overgenomen van Viborg FF, werd twee weken geleden al in de eerste helft gewisseld tegen AZ door trainer John van ’t Schip. Hij verloor een duel aan de zijlijn voorafgaand aan de 1-0 van AZ en zorgde even daarna met balverlies voor een levensgevaarlijke uitbraak van AZ. Na de wedstrijd verwijderde hij alle publicaties op zijn Instagram-pagina, omdat hij door supporters onder vuur werd genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Kennelijk zijn er nog slechtere spelers dan Gaaie, Gooijer is echt dramatisch. Eind van het seizoen opruimen al die Ajax onwaardige spelers!

Technico
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ajax kan wel willen opruimen, maar willen die spelers dat ook? Ze hebben een meerjarig contract voor een hoog salaris. Ze zullen er financieel alleen maar op achteruit gaan. Ik denk dat het makkelijker gezegd dan gedaan is…

Vito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie wil deze spelers hebben? Gooijer is een goede speler voor Telstar maar die club kan hem niet betalen.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gooijer is gewoon niet geschikt, blijft blunders maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen