Opmerkelijke onthulling over ‘eigenzinnige’ PSV-speler: ‘Hij komt weleens te laat. Dat kan niet’

8 maart 2024, 20:32
Foto: © Imago

De mentaliteit van Isaac Babadi laat te wensen over, zo meldt Mart van den Heuvel in een video-item van PSV Inside. De voormalig teammanager van de Eindhovenaren weet dat Babadi, die onlangs zijn handtekening zette onder een contract tot medio 2028, af en toe te laat aanwezig is bij de trainingen van de huidige koploper van de Eredivisie.

“Het is een eigenzinnig mannetje. Bij hem ligt het er ook heel erg aan hoe hij wakker wordt. Hij komt soms ook te laat. Niet vaak, maar het gebeurt wel. Eigenlijk kan dat niet als zeventienjarige (inmiddels achttien, red.) jongen”, zegt Van den Heuvel, die ook een tijdje verzorger was bij PSV.

Artikel gaat verder onder video

Van den Heuvel twijfelt niet aan het talent van Babadi, maar is toch kritisch op de middenvelder. “Hij kan ook echt verschrikkelijk goed voetballen. Op de trainingen zijn zijn prestaties overigens wisselend. De ene dag is hij heel goed, de andere dag minder”, zegt hij. Babadi verlengde vorige week, na lange onderhandelingen, zijn contract bij PSV en ligt nu tot 2028 vast in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen