Kenneth Taylor: 'Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel'

14 april 2024, 19:35
Foto: © ESPN

Kenneth Taylor wil niet ingaan op vragen over de bestuurlijke onrust bij Ajax. Zondag werd bekend dat drie commissarissen hun positie beschikbaar stellen, nadat recentelijk algemeen directeur Alex Kroes werd geschorst.

Taylor kreeg op de persconferentie na de 2-1 zege op FC Twente de vraag of de spelers ook wat merken van de bestuurlijke onrust bij Ajax en de spreekkoren en spandoeken van de fans. Is het voor de spelers mogelijk om zich daarvan af te sluiten? “Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel.” Later kreeg Taylor een soortgelijke vraag. "Ik wil daar eigenlijk niet op ingaan. Wij spelers moeten ons gewoon focussen op het voetbal. Er is een beetje onrust, maar wij moeten het gewoon op het veld laten zien."

Artikel gaat verder onder video

Taylor wilde wel ingaan op het wedstrijdverloop. Hij zag dat de eerste helft stroef was en Ajax na de pauze de rug rechtte. “We hebben in de rust een paar wisselingen gedaan. De trainer heeft ons in de pauze opgepept en klaargemaakt voor de tweede helft. Dat ging goed. Er was wel een beetje een donderpreek in de pauze.”

“Hij wond zich een beetje op over ons spel, maar dat laten we in de kleedkamer”, zei Taylor lachend. Ajax boog de achterstand om dankzij een kopbal van Brian Brobbey en een rake strafschop van Steven Bergwijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Man met 90 wedstrijden in Ajax 1 naar voren geschoven als opvolger Alex Kroes

Een deel van de supporters van Ajax hoopt dat hun club een oudgediende aanstelt als opvolger van algemeen directeur Alex Kroes.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Vreselijk, de zoveelste die spontaan neer valt

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Vraag me af of je dit misschien bedoeld had op een ander bericht anders vind ik het een confusing reactie

Ajeto!
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik weet zeker dat ik het onder het stukje over Evan Ndicka had gepost. Ik ben nog niet oud genoeg voor aderverkalking

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen