Ajax-speler is overtuigd van zichzelf hoopt kritische analisten en supporters de mond te snoeren

5 april 2024, 08:31   Bijgewerkt: 5 april 2024, 09:03
Foto: © ESPN

Anton Gaaei hoopt critici de mond te kunnen snoeren, nadat de Deense rechtsback van Ajax eerder dit seizoen veel kritiek kreeg wegens zijn prestaties in het rood-wit. De vleugelverdediger geeft na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan dat hij het geloof heeft dat hij met zijn kwaliteiten, mensen die twijfels bij zijn kwaliteiten hadden kan gaan overtuigen.

"Voor mij persoonlijk ben ik blij dat ik eindelijk heb kunnen laten zien wat ik in me heb", begint Gaaei in gesprek met ESPN-verslaggever Milan van Dongen. "Wat dit betekent? Dit betekent alles voor me.  Het is een heel moeilijke start voor me geweest hier, dus ik ben heel blij met mijn doelpunt. Het is mijn eerste voor Ajax en ik speelde in mijn ogen een goede wedstrijd", geeft Gaaei aan. Zondag gaf de Deense voetballer tegen PEC Zwolle al een assist, waarna hij zich tegen Go Ahead Eagles beloonde met een weergaloze treffer.

Bekijk hieronder het doelpunt van Anton Gaaei namens Ajax:

Artikel gaat verder onder video

Gaaei heeft zich in de afgelopen weken knap herpakt van weken vol teleurstelling en frustratie. In het uitduel tegen AZ werd de Deen voor de tweede keer dit seizoen na een half uur spelen op pijnlijke wijze gewisseld, waarna hij even kort buiten de selectie van Ajax werd gehouden en meedeed in een wedstrijd van Jong Ajax. Mentaal was het dan ook zwaar voor de rechtsback, die inmiddels wel met goede hoop naar de toekomst wil kijken. Hij hoopt critici de mond te snoeren.


"Ik geloof dat ik de kwaliteiten heb om iedereen te laten zien dat ze het mis hebben", doelt Gaaei op de supporters, journalisten en oud-voetballers die hem gezien zijn eerste maanden al afgeschreven hadden in Amsterdam: "Als het niet goed gaat zegt iedereen dat je een slechte speler bent en niet zou moeten spelen, maar als je goed speelt dan ben je de beste ter wereld. Ik focus me gewoon op mijn teamgenoten, de staf, mijn vrienden en mijn familie", zegt de verdediger tot slot.
 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-supporters verbijsterd door nieuws over Kroes: 'Niks blijft ons bespaard dit jaar'

De supporters van Ajax reageren verbijsterd en moedeloos op het nieuws dat algemeen directeur Alex Kroes is geschorst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hou nou maar je grote waffel. Zondag naar de Kuip kijken of je dan nog praatjes hebt.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Middenmoter speelt gelijk thuis tegen Eagles en meneer vind het nodig om zichzelf de hemel in te prijzen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Gaaie blijft beperkte speler, leuk dit zondagsschot maar voor het zelfde geld haal je de bal van de parkeerplaats! De brilstand tegen Volendam geeft duidelijk aan dat ze bij Feyenoord al aan zondag denken. Hoe veel jaren liep de reuzel bij de aanhang niet door de broek bij de onderlinge ontmoetingen! Feyenoord is erg goed begonnen dit seizoen, maar de sleet komt er toch wat op nu. Kwalitatief reken ik op een waardeloze wedstrijd omdat beide teams gewoon niet leveren momenteel. Zal me niets verbazen als Slot al in het geheim met andere club bezig is!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Was Feyenoord maar goed begonnen dan lag de titelstrijd nog open met een verschil van 3 punten. Ze spelen juist prima laatste tijd en constant, Slot is al bezig om een nieuwe selectie neer te zetten voor het volgend seizoen en dat kan hij heeft ie ook bewezen. En de enige die m in het broekje doen zijn ze in Amsterdam, jammer dat ze geen vuurwerk op t veld kunnen gooien als genade grotere vernedering kan je niet voorstellen. Of staan na zondag de excuses alweer klaar ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen