'Akkoord bereikt: Feyenoord strikt avontuurlijke Eredivisie-smaakmaker'

2 april 2024, 23:40
Foto: © Imago

Feyenoord kan volgend seizoen beschikken over de diensten van Anis Hadj Moussa, meldt 1908.nl. De Algerijn komt komende zomer over van Vitesse, waar hij deze seizoenshelft op huurbasis uitkwam.

Moussa is nu nog eigendom van Patro Eisden, een Belgische voetbalclub uit Maasmechelen. Daar was de buitenspeler basisklant, waarna hij afgelopen winter een huurperiode bij Vitesse afdwong. In tien wedstrijden voor de Arnhemse club kwam Moussa tot nog toe tot twee doelpunten en twee assists. Eerder in zijn carrière speelde Moussa voor Olympique Charleroi.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord maakt naar verluidt een kleine transfersom over naar Patro Eisden en doet dat in termijnen. De Rotterdamse ploeg kan de 22-jarige Algerijn goed gebruiken, aangezien andere buitenspelers als Alireza Jahanbakhsh en Javairô Dilrosun na de zomer niet meer voor de Rotterdamse ploeg zullen uitkomen. Dilrosun speelt ondertussen al in Mexico, voor Club América.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Eredivisiesmaakmaker' is wat mij betreft overdreven. Slecht 10 wedstrijden in de Eredivisie las ik ergens? Ik snap de aankoop wel, want hij laat best wat leuke dingen zien, bij een club die totaal niet goed loopt. Maar smaakmaker van de eredivisie gaat mij wat ver. Ben benieuwd wat hij gaat laten zien bij Feyenoord. Lijkt me een project sauer, gehaald voor de toekomst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen