Dick Advocaat is volledig overtuigd en ziet fantastische technisch directeur voor Ajax

8 april 2024, 23:16
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder zou volgens Dick Advocaat een uitstekende technisch directeur zijn voor Ajax, zo heeft de analist maandagavond in het programma Veronica Offside opnieuw aangegeven. De trainer pleitte eerder al voor een dergelijke rol voor Sneijder bij Ajax en vindt het opvallend dat er geen poging wordt ondernomen om de recordinternational naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

"We hadden het over Sneijder, dat is een jongen die verbaal zeer sterk is, heel veel relaties heeft, maar je hoort of ziet hem niet", geeft Advocaat aan in het begin van de uitzending van Veronica Offside. De bondscoach van Curaçao is van mening dat er voor Sneijder een mogelijkheid ligt in Amsterdam: "Dat zou een fantastische man zijn, waarom zou Overmars het kunnen en hij niet?", vraagt Advocaat zich hardop af. De oud-trainer vindt dat Ajax behoefte heeft aan een heel goede technisch directeur, wat er volgens de analist voor kan zorgen dat de Amsterdammers er snel weer bovenop komen.

Artikel gaat verder onder video

Hugo Borst vraagt Advocaat vervolgens om de bevestiging of hij in Sneijder de nieuwe technisch directeur ziet: "Ja, zeker. Eerder dat dan als trainer", legt Advocaat uit. De bondscoach van Curaçao denkt dat de analist het in ieder geval beter zou doen dan Sven Mislintat, die er volgens de 76-jarige coach een potje van heeft gemaakt in de Johan Cruijff ArenA.
 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aad de Mos: 'Hij moet trainer van Ajax worden, helaas heeft hij één ding tegen zich'

Aad de Mos benoemt de ideale trainer voor Ajax. "Maar die jongen heeft één ding tegen, helaas." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Hè he , eindelijk een een goede raad , maar Advocaat geeft altijd goede raad. Maar eerst die kvt wijven eruit met hun woman power , one way or the other !!

CG
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik ben zeker voorstander met een (mogelijke) komst van Wesley om Ajax eerst intern veel beter te maken met daarna goed voetbal waar we zo naar streven !!!

BENNINK24
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Nee zeg aub niet , dat volgevreten mannetje, ajax moet uit de slop, en er niet in blijven hangen !!! Je hebt iemand nodig met verstand !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen