Feyenoord-aanwinst Hadj-Moussa werkt zich in de nesten en zorgt voor woede en ontsteltenis

5 april 2024, 14:27   Bijgewerkt: 5 april 2024, 14:48
Foto: © Imago

Feyenoord-aanwinst Anis Hadj Moussa heeft zich in de nesten gewerkt bij Vitesse. De vleugelspeler, die deze week tot een akkoord kwam met Feyenoord, heeft zich vrijdagochtend om half elf ziek gemeld bij de Arnhemmers. Trainer Edward Sturing stoort zich mateloos aan Hadj-Moussa en laat dat tegen Omroep Gelderland duidelijk merken.

Sturing, die met Vitesse zit in de hoek waar de klappen vallen, stoort zich flink aan Hadj-Moussa. Ondanks dat de voetballer uit Algerije een van de smaakmakers van de Arnhemmers in de tweede seizoenshelft is, zorgt hij ook voor irritatie op Sportcomplex Papendal. Vrijdag was dat weer het geval:  "Hij heeft zich vanochtend om half elf ziek gemeld. Dat is twee uur te laat. Daarnaast is hij al een paar keer te laat gekomen", geeft Sturing aan.

Artikel gaat verder onder video

De coach van de Gelderse club vervolgt: "Ik vind ook dat hij met andere dingen bezig is dan Vitesse", doelt de coach van de nummer zeventien van de Eredivisie mogelijk op de transfer van Hadj-Moussa naar Feyenoord. "Dat stoort me mateloos", besluit de oefenmeester. Volgens Omroep Gelderland is de kans klein dat de rechtsbuiten van Vitesse zondag in de basis zal starten tegen NEC. 

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.' 

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dexi
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Stank voor dank ,veel succes ermee Feyenoord.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Feijenoord is Vitesse niet.

Dexi
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Korte termijn geheugen. Clasie zei ooit dat hij de Kuip niet zomaar de rug zal toekeren. En zelfs een aanvoerder ging weg omdat hij baalde van de prestatie van Feyenoord, Wij zijn PSV niet dacht Ajax met Ihattaren . Wij zijn Standaard Luik niet dacht PSV met Zakaria Bakkali

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het prachtige ‘Feijenoord’ is toch verbasterd tot ‘Feyenoord’?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen