Smal hard op weg naar de uitgang bij FC Twente: 'Dan houdt het op'

14 april 2024, 11:39   Bijgewerkt: 14 april 2024, 11:45
Foto: © Imago

Jan Streuer verwacht dat Gijs Smal de overstap van FC Twente naar Feyenoord gaat maken. De adviseur van technisch directeur Arnold Bruggink van de Enschedeërs laat bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN weten dat FC Twente en de linksback er niet uitkomen over een nieuw contract.

“Als het doorgaat dat Smal naar Feyenoord gaat, dan ga ik ervan uit dat hij wil spelen”, begint Streuer bij Goedemorgen Eredivisie. Met de langdurige blessure die Quilindschy Hartman eind maart opliep, is de kans op een basisplaats bij Feyenoord aannemelijk. “Gijs is wel een jongen die moeite heeft om op de bank te zitten, dus die wil spelen. Ik weet niet wat ze hem toezeggen. Maar ik vind Gijs Smal een uitstekende speler, vooral in balbezit.”

Artikel gaat verder onder video

Wanneer Fresia Cousiño Arias hem vraagt of de deal er gaat komen, reageert Streuer instemmend. “Ik ga ervan uit. Wij komen er niet uit, nou ja, dan houdt het op. Bij Twente weten we wat we kunnen betalen en als dat te veel is, moet je nee zeggen”, geeft hij aan. Wanneer Hans Kraay junior vervolgens vraagt of het zeker is dat Smal volgend jaar niet in Enschede speelt, is Streuer duidelijk: “99 procent.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Quilindschy Hartman laat kort na dramatisch nieuws van zich horen

Quilindschy Hartman heeft voor het eerst sinds het dramatische nieuws over zijn blessure van zich laten horen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Profumo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is op het Twente forum ook al meermaals aangegeven. Smal mag op de bank plaatsnemen. Salah Edine is in potentie een betere back. Die mag het nu alvast gaan doen. Mn vanmiddag tegen Ajax. Smal mag dan nog zo goed gepresteerd hebben vorig seizoen. Dit seizoen is het nog steeds geen hosanna. En ik zie m bij Feyenoord ook zo weer op de bank zitten. Veel succes in Rotjeknor.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huilstukje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen