Grote tegenvaller voor Feyenoord: sterkhouder moet bekerfinale mogelijk missen

20 april 2024, 13:11
Foto: © ESPN

Mats Wieffer is een twijfelgeval voor de TOTO KNVB Bekerfinale tegen NEC. Feyenoord strijdt zondagmiddag om de beker maar kan in die wedstrijd mogelijk niet beschikken over Mats Wieffer, zo meldt 1908.nl.

De middenvelder werkt een speciaal programma af in aanloop naar de ontmoeting met de Nijmegenaren. Wieffer raakte deze week geblesseerd, waardoor het meespelen in de bekerfinale een vraagteken is. Tijdens de besloten training zou de controleur zijn afgehaakt met een spierblessure.

Artikel gaat verder onder video

Wieffer meldde zich de afgelopen dagen ‘gewoon’ op de club, maar dat was voor onderzoeken en de afwerking van een binnenprogramma. Het is daarom allesbehalve realistisch om uit te gaan van een basisplaats voor Wieffer in de bekerfinale.

Het blessurenieuws van de middenvelder is tegenstrijdig met de woorden die Arne Slot vrijdagmiddag uitsprak op de persconferentie. De oefenmeester zei dat al zijn spelers fit genoeg waren voor het duel met NEC. Een logische vervanger van Wieffer lijkt Ramiz Zerrouki.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Hmm, dat is wel een tegenvaller. Met Zerrouki in het elftal, wordt het er naar mijn idee niet beter op...

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Sorry ik geloof slot iets meer dan 1908 .

jurgen😎
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

genoeg op het middenveld om hem te vervangen als die jongen effe rust nodig heeft geen probleem. Als Zerrouki zn verdedigende taken doet en de counters eruit haalt , moeten we ze gewoon slachten. Feijenoord heeft op elke positie een betere voetballer. Gewoon duels winnen en blijven druk op ze zetten . vallen ze wel om

Klantenservice
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

@gtsb Had 1908 dit keer toch gelijk :p

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen