Joep Schreuder stelt opmerkelijke vraag over Ajax-speler en neemt woord sabotage in de mond

7 april 2024, 19:50
Foto: © Imago

Joep Schreuder heeft zich zondagmiddag tijdens De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax (6-0) verbaasd over de actie van Branco van den Boomen voorafgaand aan de vijfde treffer van de Rotterdammers. Aan trainer John van 't Schip stelde de verslaggever van de NOS na afloop van de wedstrijd dan ook de vraag of het mogelijk iets met sabotage te maken zou kunnen hebben.

Van den Boomen, die in de rust inviel, verloor in het tweede bedrijf tegen Feyenoord op uiterst knullige wijze de bal. Quinten Timber profiteerde en strafte de fout van de middenvelder van Ajax direct af door de 5-0 op het scorebord te zetten. Schreuder kwam na afloop van de wedstrijd in gesprek met een teleurgestelde Ajax-trainer Van 't Schip nog even terug op dat moment: "Van den Boomen, die zo makkelijk de bal verspeeld op het middenveld...", begint Schreuder. "Je kan wel zeggen persoonlijke fouten, maar is er meer aan de hand? Is het sabotage?"

Artikel gaat verder onder video

Over hoe Van 't Schip moest reageren op de vraag van de verslaggever van de NOS, hoefde de coach van Ajax niet lang na te denken: "Nee, natuurlijk niet", reageert de trainer van de Amsterdammers duidelijk op de vraag of de actie van Van den Boomen met sabotage te maken zou hebben. "Vanaf minuut één zitten we niet in de wedstrijd. Je wordt onder druk gezet, dan gaan ze proberen vanuit een dribbel iets te doen. Er worden persoonlijke fouten gemaakt, maar het was een totaal falen van het team."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant


🔗 Vernederend beeld voor Ajax op ESPN na 72 minuten en 50 seconden spelen

De onmacht van Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord werd na 72 minuten en 50 seconden op pijnlijke wijze gevangen door ESPN. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

van de boomen. Hou toch op dat was ook de verlosser. Ben blij dat deze man een contract heeft voor 5 jaar met dik geld.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als ik heel eerlijk ben, v/d boomen deed het tot hij daar kwam, zeker niet slecht. 2 seizoenen op rij 1 van de beste van de Franse (2e en 1e) competitie, wat zeker geen kattenpis is. Het loopt nu minder, maar hij kan genoeg

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ben blij dat hij daar speelt. Vind het niks. Hij loopt er wel bij alsof hij de geweldenaar is. Verdedigen kan hij in ieder geval niet.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij bent nu eenmaal tegen alles wat met Ajax te maken heeft. Dat mag. Je mag het ook wat minder overdreven uitdragen. #sneu.

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Heel misschien dat er op twee paarden gewed wordt daar altijd één zware verliezer er is. Gezegd zou worden. Klinkt logisch zou Cruijff gezegd hebben !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen