Johan Derksen haalt hard uit nadat hij gast 'als een blaag ziet leuteren' in uitzending Vandaag Inside

15 april 2024, 21:56   Bijgewerkt: 15 april 2024, 23:17
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft maandagavond uitgehaald naar Merel Ek. De journaliste van SBS6 kon zich niet vinden in de uitspraken van De Snor over politicus Habtamu de Hoop. Derksen vond de reactie van Ek alles behalve volwassen, zo geeft hij maandagavond aan.

"Ze zat met een knoop in haar maag en ze had de hele week niet geslapen. Dat vind ik niet de kracht van het programma, maar het geleuter van een blaag. Onvolwassen reactie", stelt Derksen maandagavond. De Snor vindt dat Ek hem niet moet heropvoeden. Wilfred Genee laat in de uitzending overduidelijk blijken dat hij het niet eens is met zijn collega van Vandaag Inside, maar besloot uiteindelijk niet de discussie verder te laten escaleren.

Artikel gaat verder onder video

Ek was aanwezig bij de uitzending waarin Derksen een vermeende racistische opmerking maakte richting De Hoop, maar zei er op dat moment niets van. Daar had de journaliste uit Hoogeveen spijt van, zo gaf ze achteraf aan: "Ik was erbij natuurlijk. Ik voelde me wel kut. In tegenstelling tot jullie zat ik die avond wél met een knoop in mijn maag in de auto", zei Ek. Derksen vindt de reactie van zijn collega van SBS zwaar overdreven.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mark Rutte overweegt om opvallende reden niet meer naar Vandaag Inside te gaan

Demissionair premier Mark Rutte overweegt om niet meer naar Vandaag Inside te gaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Blablablabla

Ok Okkie
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Deze reactie van Johan op een talent zoals Merel die haar eerlijke en oprechte mening geeft en ook zeker dat recht heeft dat te doen tijdens de uitzending, geeft aan van een vreselijke minachting ten aanzien van nu al meerdere gasten. Hopelijk is deze " blaag " uitspraak niet het begin van het tijdperk Johan. Ik weet zeker dat 1 mio kijkers dit verafschuwen

Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Achterbakse kereltjes alleen maar kritiek geven als de personen zelf niet aanwezig zijn , doen ze bijna dagelijks, echt heren, diep droevig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen