Johan Derksen: ‘Hij gedroeg zich belachelijk, heel onprofessioneel om als een gek te juichen’

1 april 2024, 22:57
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft weinig sympathie voor Jasper Cillessen na de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd van NEC tegen PSV, afgelopen zaterdag. De doelman van NEC keerde een strafschop van Luuk de Jong en pakte meteen na afloop van de wedstrijd presentator Milan van Dongen van ESPN hard aan voor de camera.

Cillessen vertolkte tegen PSV een heldenrol door in de slotfase een strafschop van De Jong te keren. Na afloop had de doelman het gemunt op Van Dongen, nadat de presentator van ESPN vorige maand zou hebben gelachen om Cillessen. De keeper van NEC keerde toen tegen RKC Waalwijk weliswaar een penalty van Dario van den Buijs, maar omdat Cillessen te vroeg van de lijn kwam mocht de strafschop overgenomen worden.

Artikel gaat verder onder video

“De laatste telde niet. Daar heb je toen nog om gelachen. Dus nu kan ik lachen”, sneerde Cillessen meteen na NEC - PSV naar Van Dongen. “Ja, daar heeft men om gelachen”, reageerde Van Dongen. “Ja, jij ook! Ik heb je podcast gezien, dus… Maar dat maakt niet uit.”

Derksen noemt de ontlading van Cillessen nadat hij de strafschop van De Jong keerde en het interview met Van Dongen dat volgde ‘belachelijk’ en ‘heel onprofessioneel’. “Hij stond na afloop nog te gillen”, zegt de analist maandagavond in het televisieprogramma Vandaag Inside over de euforie bij de doelman. “Het is natuurlijk heel belachelijk hoe hij zich gedroeg.” 

“De ontlading was over de top. Je bent blij en het is hartstikke leuk om een strafschop te keren, maar als je het zo viert, dan zit het je ook wel heel hoog”, vult collega-analist René van der Gijp aan. Derksen: “Het is heel onprofessioneel om als een gek, als een kind te gaan juichen. Wat René zegt klopt: het zat hem zo verschrikkelijk dwars, want hij had inderdaad nog nooit een strafschop gepakt in de Eredivisie.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om gedrag van Jasper Cillessen: ‘Ik stond met Hélène Hendriks bij Ajax - NEC…’

Marciano Vink is niet te spreken over het interview van Jasper Cillessen met Milan van Dongen.

Kun jij je vinden in de woorden van Johan Derksen?

Laden...
304 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Cillessen stond daar amper 2 minuten na de wedstrijd ESPN te woord. er was net van PSV gewonnen, de eerste nederlaag dit seizoen van de Eindhovenaren. De adrenaline gierde nog door zijn lijf. Held van de wedstrijd natuurlijk door het stoppen van die strafschop. Een verstandige persvoorlichter van NEC had hem bij Milan van Dongen weggehouden. Het was veel beter geweest als hij eerst even in de kleedkamer had kunnen afkoelen. Nu was hij buiten adem en ja, dan gaat je stem omhoog. Zielige opmerking van die afgezakte treursnor Derksen, de zogenaamde NEC-supporter. Dat hij geen begrip kan opbrengen voor een keeper die meermalen door het slijk gehaald is en nu zijn gram haalt is tekenend voor deze zeikerd.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Achja, zulk commentaar kan je wel verwachten van die aandachtsgeile idioot. Hij vindt het onprofessioneel gedrag van de keeper maar als er één iemand onprofessioneel is dan is het Derksen toch wel. Dit is nou echt iemand die overal iets op te zeggen heeft maar eigelijk nergens verstand van heeft. Zijn gedrag wordt steeds absurde en hij geniet ervan als mensen dit zeggen. Het zou mij niks verbazen als deze dorps-idioot elke dag al masturberend het internet afstruind om te kijken wat men van hem denkt.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal

DRAAK72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Cillesen is een engnek kan beter vrouwen dekken in Nymegen en zwanger maken en loopt hy weg net als in Spanje dokter moet hem castreren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen