John van 't Schip moet ingrijpen en krijgt serieus advies van Ajax-supporters: 'Je hebt geen klote aan hem!'

5 april 2024, 08:03
Foto: © Imago

Willie Overtoom denkt dat een speler als Mika Godts bij Ajax beter gaat renderen als Kristian Hlynsson niet in de basis zou starten, zo schrijft de oud-voetballer op sociale media. Overtoom is onder de indruk van de Belgische aanvaller van Ajax, maar denkt dat er zonder Hlynsson nog meer uit te halen valt. Op sociale media vinden ook supporters van Ajax dat Hlynsson rijp is voor een plek op de bank.

Op sociale media laat Overtoom zich uit over verschillende spelers van Ajax die donderdagavond aan de aftrap verschenen tegen Go Ahead Eagles. Godts is een van die spelers. De Belgische linksbuiten maakte een goede indruk op Overtoom: "Een speler naar mijn hart, verfrissend om te zien. Daarom moet je altijd een combinatie van jeugd en ervaring hebben", geeft de oud-voetballer aan, die wel denkt dat Van 't Schip er goed aan doet om Hlynsson op de bank te zetten.

Artikel gaat verder onder video

"Wel ben ik van mening dat je er meer uit kan halen zonder Hlynsson. Die (Hlynsson, red.) zit even in een hele goede dip al weken lang", geeft de oud-voetballer aan, die gezien zijn uitlatingen op X vermoedelijk zonder de IJslander zou starten in De Klassieker tegen Feyenoord. Er zijn meer Ajax-supporters die vinden dat Van 't Schip beter zonder Hlynsson aan de wedstrijd kan beginnen.

"Ik vind dat we met hem (Hlynsson, red.) 10 tegen 11 spelen, heb je werkelijk geen kloten aan", schrijft een supporter van Ajax op X. "Hlynsson speelt ook echt matig de laatste wedstrijden. Eerste aanname vaak slecht, pass keuzes niet altijd scherp", merkt een andere supporter van de Amsterdammers op. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Bestuursraad wil straf Alex Kroes afzwakken', geschorste directeur laat gezicht zien in de ArenA

De bestuursraad van Ajax zoekt naar mogelijkheden om de straf voor Alex Kroes 'af te zwakken', schrijft het Algemeen Dagblad. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

1 ding scheelt voor Hylsson ze zijn allemaal zo schijnheilig als de pest daar mocht hij een wondergoal maken kan ie weer bij FC Barcelona mee draaien. Willie Overtoom is daar 1 van, een hele vieze gluiperd. Ajax speelt eindelijk het niveau wat Willie Overtoom gewend is. Van Basten is al overgestapt naar Feyenoord.

Laurens1
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Voor mij geheel onduidelijk dat je blijft excelleren in domme praat Rudolf H. Willie is niet goed snik, maar dat van Basten is overgestapt, gewoon rare praat. Van Basten gebruikt wel Feyenoord toilet papier begreep ik, dus echt ver zit je er niet naast!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ohja ? Dan moet je toch meer is beter research doen. Succes met de nieuwe status van je club er zullen nog wel meer Willie Overtoompjes volgen. Soort zoekt soort.

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

en dan is hij ineens weer 100 miljoen waard!! je hebt gelijk rudolf21

Dropkick
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik zou als Ajax zijnde , maar eens tussen de fans op de tribune gaan kijken voor een top trainer, want daar zitten er duizenden die het allemaal beter weten......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen