Perez is dag na vernedering lovend over ‘buitengewoon knappe prestatie’ van Ajax-speler

8 april 2024, 20:35
Foto: © Imago

Ajax werd zondag met liefst 6-0 afgedroogd in de Klassieker tegen Feyenoord. Eén speler van de Amsterdammers mag een dag later toch een gigantisch compliment in ontvangst nemen van Kenneth Perez: Brian Brobbey.

Brobbey zat zondag zelf negentig minuten op de bank, nadat hij nog niet helemaal was hersteld van een kuitblessure. Perez vindt het knap dat de 22-jarige aanvaller zich als één van de weinige spelers dit seizoen weet te onttrekken aan de sportieve malaise bij Ajax. “Er is een aantal spelers van Ajax dat voldoet, maar ondersneeuwt in de malaise”, leidt de Deense analist zijn verhaal maandagavond in bij ESPN

Artikel gaat verder onder video

“Individueel zijn het prima spelers, maar je kunt je niet onttrekken aan deze malaise. Zet een aantal van de Feyenoord-spelers die we nu zo roemen in zo’n dolend elftal, en dan vinden we ze allemaal ook niet meer zo geweldig”, vervolgt Perez. “Het is echt lastig om je daaraan te onttrekken.”

“Daarom vind ik de prestatie van Brobbey dit seizoen buitengewoon knap. Het lukt hem om in zo’n dolend elftal toch te excelleren. Hij heeft negentien doelpunten gemaakt, dacht ik. Dat is een zeer knappe prestatie”, vindt de oud-middenvelder. Brobbey wist dit seizoen in 38 officiële wedstrijden voor Ajax 20 doelpunten te maken en 8 assists te geven. In de Eredivisie staat de teller na 25 duels op 16 treffers en 7 assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vernederend beeld voor Ajax op ESPN na 72 minuten en 50 seconden spelen

De onmacht van Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord werd na 72 minuten en 50 seconden op pijnlijke wijze gevangen door ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat ben ik weer eens niet eens met Perez , ook Brobbey doet het niet goed , maar door zijn werklust worden fouten hem vergeven .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen