Heerlijke beelden: Kevin De Bruyne jr. doet mee op training City en dolt met Haaland

16 april 2024, 13:57
Foto: © Imago

Kevin De Bruyne heeft zijn zoontje meegenomen naar de training van zijn club Manchester City. Er werden een aantal fraaie foto’s genomen van de achtjarige Mason Millian De Bruyne.

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd van aankomende woensdag, thuis tegen Real Madrid, is Manchester City volop bezig met de voorbereiding voor dat duel. De wedstrijd in Madrid eindigde vorige week in een spectaculaire 3-3, waarbij het ene doelpunt nog mooier dan de ander was.

Artikel gaat verder onder video

Toch was er voor het belangrijke returnduel tegen Real nog wat ruimte voor luchtigheid. De Bruyne jr. leek zich prima te vermaken op de training van City. Hij is zelf groot fan van Erling Haaland; de Noor treiterde de jongen door op de bal te gaan zitten. Dit is ook de zien op de foto’s hieronder.

De Bruyne sr. schreef als caption onder de foto’s: “Het team had wat tips nodig. De kleine jongen gaf ze die.” Ondanks wat fysieke klachten de afgelopen weken is het de verwachting dat de middenvelder van City in de basis staat tegen Real Madrid. Die wedstrijd begint woensdag om 21:00, net zoals Bayern München – Arsenal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kevin de Bruyne, the Broene voor de Engelsen, hij is voor mij samen met Haaland de beste spelers van dit moment, daarna MBappe, Darwin Nunez, Wirtz, Dominic Solkane, Saka, Diaz, Mo Salah, Son, Kane, Messi, Ronaldo, Alvarez niet Edson maar die andere en nog een paar, in willekeurige volgorde.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen