PSV raakt eerste speler definitief kwijt: Premier League-club slaat toe in Eindhoven

5 april 2024, 13:22
Foto: © Imago

Shurandy Sambo ruilt PSV deze zomer in voor het Engelse Burnley, zo heeft Fabrizio Romano vrijdagmiddag bekendgemaakt. De rechtsachter kan dit seizoen amper op speelminuten rekenen bij de Eindhovenaren en verlaat het Philips Stadion transfervrij voor Turf Moor.

Sambo maakte vorig seizoen een uitstekend seizoen door in de Eredivisie bij Sparta, maar moet het dit seizoen doen met een plek op de reservebank bij PSV. Jordan Teze geniet de voorkeur van Peter Bosz, waardoor een vertrek van Sambo - wiens contract in de zomer afloopt - al in de lijn der verwachting lag. Via Fabrizio Romano wordt nu duidelijk dat Burnley de vervolgbestemming wordt voor Sambo, die afgelopen zomer ook nog in de belangstelling van FC Twente zou hebben gestaan.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano zal Sambo spoedig zijn handtekening gaan zetten onder een vierjarig contract bij Burnley, de club waar Vincent Kompany werkzaam is als hoofdtrainer. De kans is groot dat Sambo echter niet in de Premier League uit gaat komen, maar in de Championship. Burnley staat momenteel negentiende op het hoogste niveau van Engeland en dat zou rechtstreekse degradatie betekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik heb met z'n moeder gewerkt. Hoor haar nog uit de hoogte doen. Maar van haar voorspellingen is er geen 1 uitgekomen en van mij vrijwel allemaal, en dit is er weer 1.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen