René van der Gijp kan het niet laten: ‘Ik wilde het er niet over hebben, maar...’

10 april 2024, 09:31
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp kon het dinsdagavond niet laten om terug te komen op het bezoek van Lee Towers aan de talkshowtafel van Op1 op maandag. De analist van Vandaag Inside zag de zanger geëmotioneerd praten over zijn carrière.

Zondag zingt Lee Towers na dertig jaar voor de laatste keer het You'll Never Walk Alone bij de marathon van Rotterdam. Hij is ook bekend van zijn optredens bij huldigingen van Feyenoord. "Ik wilde er niet over beginnen, maar ik heb gisteren (maandag, red.) weer even naar Lee Towers zitten kijken. Die man is zo blij met zichzelf", zei Van der Gijp lachend.

Artikel gaat verder onder video

Towers vertelde bij Op1 dat zijn gezondheid zijn carrière in de weg staat. "Ik heb tien jaar geleden een rugoperatie gehad, waarbij mijn zenuw is beschadigd. Ik liep dus al lastig en kreeg daarna heupproblemen. Ook brak ik mijn hand. Op een gegeven moment moet je rationeel zijn en zeggen: het is mooi geweest." De zanger was zichtbaar geëmotioneerd toen hij werd toegesproken door burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Lee Towers leek de deur open te houden voor een optreden bij de eventuele huldiging als Feyenoord deze maand de beker wint. "Ja, dat is over twee weken. Dan zijn we er gewoon weer. De huldiging vindt op maandag plaats, wat ik zelf een beetje jammer vind. Het wordt weer een feestje." Johan Derksen vindt het niet verstandig, liet hij dinsdag weten. "Een kwetsbare man moet duidelijk gemaakt worden dat hij niet meer moet zingen als het niet meer kan."

Feyenoord speelt op zondag 21 april de bekerfinale tegen NEC in De Kuip. Als de ploeg van Arne Slot de wedstrijd wint, volgt een dag later de huldiging op de Binnenrotte.

Video: René van der Gijp kan het toch niet laten: ‘Ik wilde het er niet over hebben, maar…’

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

rene van gool
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dit is nou van der Gijp mensen totaal afmaken die met gezondheidsproblemen zitten.. Als je dit leuk vind zoals hij ,ben je echt niet goed bij je verstand.

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Als je alles serieus neemt en zoekt om iets negatief te zien . Heb je ook een zwaar leven .

Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wat verwacht je anders van de spreekbuis voor zwakbegaafd Nederland ?

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dus jij bepaald dat ik niet goed bij mijn verstand bent, omdat ik dit misschien leuk vind??! Hij heeft gewoon groot gelijk, deze man, Lee Towers dus, is karikatuur van zichzelf aan het worden, is ongelofelijk vol van zichzelf , kan geen noot meer zingen en is sowieso nooit een wereldster geweest, alleen covers gezongen.Als hij een.paar jaar geleden had gestopt was de mening waarschijnlijk heel anders geweest, het is nu gewoon zielig aan het worden.

Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

En van der Gijp is geen karikatuur en vol van zichzelf ? Deze man is gewoon een matig voetballertje geweest die denkt zich overal mee te moeten bemoeien met zijn achterlijke meningen en ranzige praatjes voor een kerel van 63 jaar, zal maar je vader of opa zijn

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik ben geen van (meer) van VI, maar om nou telkens te reageren op uitspraken van hun, gaat me tever. Bij alles wat ze zeggen, krijgen ze psychisch gestoord woke-Nederland over zich heen. Van mij mogen ze alles zeggen en doen wat ze willen...maar serieus nemen doe ik hun niet meer. Maar om nou meteen woorden als racist, antisemiet, homofoob te gebruiken als ze iets zeggen, gaat mij te ver. Als Gijp vind dat Towers niet meer kan, heeft hij gewoon gelijk. Towers denkt een ster te zijn (geweest) dankzij zijn gejat nummer van Gerry and the Pacemakers, dan is hij inderdaad erg vol van zichzelf.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik denk dat lee towers vd gijp goedkent. En er totaal geen probleem mee heeft .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen