Kolderieke blunder Ronald Koeman junior: 'Only in the KKD'

19 april 2024, 21:33   Bijgewerkt: 19 april 2024, 22:01
Foto: © Imago / ESPN

Keeper Ronald Koeman junior heeft zijn club Telstar vrijdagavond een slechte dienst bewezen in het thuisduel met FC Emmen. Bij een 2-1 voorsprong verkeerde de zoon van de bondscoach in de veronderstelling dat zijn club een vrije trap had gekregen en legde hij de bal enkele meters voor zijn voeten. Hij had het echter helemaal mis, waardoor Emmen-invaller Ben Scholte de gelijkmaker op kinderlijk eenvoudige wijze binnen kon schieten.

De thuisploeg begon nog zo goed aan de wedstrijd tegen de Drenten: na een halfuur spelen was het door treffers van Mohammed Tahiri en Thomas Oude Kotte al 2-0. Een rode kaart voor Jay Kruiver, vijf minuten voor rust, beloofde echter al weinig goeds voor Telstar. Kort na rust bracht Vicente Besuijen de spanning dan ook terug, waarna Scholte luttele minuten later de 2-2 dus ook cadeau kreeg. Tien minuten later was de remontada van de bezoekers, voor het eerst onder leiding van de twee opvolgers van de ontslagen Fred Grim (Michel van Oostrum en Alfons Arts), helemaal compleet. Routinier Maikel Kieftenbeld liet toen de 2-3 aantekenen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Net zo’n gigant als zijn vader, de toptrainer toch Ronald 🤪

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen