Veronica Offside komt met primeur: 'Ajacied heeft aanbieding van hele grote club gehad'

16 april 2024, 08:37
Foto: © Talpa

Kenneth Taylor zou zomaar eens bezig kunnen zijn met zijn laatste wedstrijden voor Ajax. De jonge middenvelder zou volgens Wilfred Genee bij veel 'grote clubs' op het lijstje staan, waarvan er één echt concreet is.

Tijdens de uitzending van Veronica Offside wil Genee het even over Taylor hebben, die tegen FC Twente (2-1) een sterke wedstrijd speelde en de assist gaf bij het winnende doelpunt van Brian Brobbey. “Hij schijnt ook door een aantal hele grote clubs al gevolgd te zijn, schijnt zelfs al een aanbieding van één hele grote club te hebben gehad. Ik denk dat hij gewoon weggaat aan het einde van het seizoen. Hij doet het steeds beter en als je hem in een beter team zet, dan kan hij wel eens heel goed functioneren."

Artikel gaat verder onder video

Andy van der Meyde steekt ook de loftrompet op over de 22-jarige middenvelder. "Dat denk ik ook. Ajax ging in de tweede helft (tegen FC Twente, red.) anders spelen, toen kwam hij op 10. Hij trok de kar. Hij was aanwezig, snel, ook in omschakeling vond ik hem goed. Eerder liep hij nog wel eens rustig terug, nu werkte hij hard voor het team. Mentaal sterke speler."

Aan de andere kant van de tafel is Wim Kieft wat minder optimistisch. "Hij gaat niet naar een grote club. We hebben het gezien met Gravenberch bijvoorbeeld. Die gaat naar Bayern München en dat begrijp ik. Je praat met de trainer en die zegt: 'Ik heb allemaal ideeën met jou.' Bij Bayern denken ze, bij wijze van spreken: we hebben er nog twintig. Waarom zou het dan wel bij Liverpool lukken? Die denkwijze begrijp ik gewoon niet."

Kieft heeft nog wel een voorbeeld van hoe het wél moet. "Je kunt ook een carrièreopbouw hebben en goed je centjes verdienen, zoals Koopmeiners heeft gedaan. Die ging van AZ naar Atalanta, een subtopper." De international is ondertussen uitgegroeid tot sterspeler in Bergamo en zou deze zomer een overstap kunnen maken naar een topclub in Europa.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Taylor: 'Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel'

Kenneth Taylor ging een onderwerp uit de weg op de persconferentie na Ajax - FC Twente.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

tsjaa kenneth taylor!! eerst kan hij er niks van wordt hij uitgekotst en nu ineens zou hij heel veel geld waard zijn??? ook 100 miljoen net als die waardeloze brobbey!! rot toch op met jullie zever praat!!

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

F1,. Kan je naar gaan ajax spelers spelen slecht en zijn nog meer waard (100.000.000,.dan jou clubje!

Allback
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Als je als Ajax zijnde Taylor kan verkopen voor miljoenen moet je dat altijd doen. Geen sterspeler en dat geld kun je wel gebruiken om de hele selectie te vernieuwen.

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Taylor gaat jullie verassen geloof me en ook naar een grote club , ik zeg dit hier keer op keer , maar haters zien het niet , die haten alleen maar , kijk naar die hooligans/fan ,die zien de helft van de wedstrijd niet omdat ze bezig zijn met elkaar op te hitzen enz .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen