Deze vier trainers staan op de shortlist van Feyenoord om Arne Slot op te volgen

27 mei 2024, 08:50
Foto: © Imago

Brian Priske is inderdaad toegevoegd aan de shortlist van Feyenoord in de zoektocht naar een opvolger van Arne Slot, zo meldt het Algemeen Dagblad na berichtgeving in Deense media. Priske geldt, met drie andere kandidaten wiens namen bekend zijn bij het AD, momenteel als kanshebbers voor de vacature in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka schrijft in het AD dat Feyenoord de Deense Priske heeft toegevoegd aan de shortlist. De trainer van Sparta Praag is bij de Rotterdamse club in beeld om Slot op te volgen, zoals zondagavond al door goed ingevoerde Deense media werd gemeld. Van concrete interesse of zelfs een aanbieding, wordt in het AD niet gesproken. Priske is geldt als kandidaat voor Feyenoord, maar daar zijn er meer van.

Artikel gaat verder onder video

Gouka schrijft dat naast de trainer van het Tsjechische Sparta Praag ook Nuri Sahin, Graham Potter en de Nederlandse Dick Schreuder op de lijst van technisch directeur Dennis te Kloese staat. De beleidsbepaler hoopt spoedig een nieuwe trainer voor Feyenoord te vinden, maar neemt in zijn zoektocht naar een geschikte opvolger van Slot wel de tijd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Goed dat de tijd genomen wordt. Ik vind een shortlist altijd wel leuk/interessant om te zien. Welke trainers vinden ze bij Feyenoord passen, wat voor types zijn het, hoe zouden ze het doen? Ben benieuwd!

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat is wel een media short list . Want potter kan en wil Feyenoord ook niet betalen .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Tuurlijk, de media roept altijd een hoop waarvan niet alles waar is. Toch vind ik het ook bij die trainers interessant om te bedenken hoe ze het zouden doen en zouden aanpakken. Vanuit het oogpunt van een voetballiefhebber

BertSchook18
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is toch niet zo moeilijk om een trainer te vinden die bij Feyenoord past gewoon voor Pusic of Poscal Jansen gaan dat zijn gewoon de beste trainers voor Feyenoord dus Dennis de Kroese hoeft niet zo moeilijk te doen .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Afgaande op hoe hij de afgelopen tijd gewerkt heeft bij Feyenoord, verwacht ik dat hij juist geen overhaaste keuzes gaat maken. Hij zal echt alle belangen tegen elkaar afwegen en dan een keuze maken voor het trainerschap. Zomaar snel voor Pusic of Jansen kiezen lijkt me juist onverstandig. Eerst het profiel opstellen en goed uitzoeken wat de opties zijn. Dan krijg je een shortlist en kun je gesprekken voeren om te kijken wie er het beste past. Ik vind het prettig dat hij de tijd neemt! Ik vind het ook niet moeilijk doen, maar juist grondig te werk gaan.

Storm
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Potter met zijn looneisen zal toch nog wel afvallen lijkt me. Die kunnen ze niet betalen.

gtsb
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wordt door de media genoemd om onrust te zaaien tussen ajax en feyenoord . Feyenoord kan en wil deze man ook idd niet betalen .

Goku
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Wie zegt dat Potter dezelfde looneisen zal stellen, als bij Ajax. Misschien wil die heel graag bij Feyenoord trainer worden 😂😁

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ene kylian m wil ook graag . Daarom nu transfervrij 🤣🤣🤣

Storm
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Droom maar lekker verder. Jouw club krijgt straks een trainer die middelmatig is, geen toptrainer zoals jullie héél graag willen, maar iemand waarvan je denkt "nou, afwachten wat en hoe hij het gaat doen". Jullie zitten in hetzelfde schuitje als Ajax, ondanks dat je misschien zelf gelooft dat dat niet zo is. Dus je zult het straks hoogstwaarschijnlijk, net als Ajax, maar met iemand moeten doen en het beste ervan hopen. Zo simpel ligt dat.

FCJel
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dat wil je wel heel graag he storm. Maar we gaan niet mee in jullie blinde paniek.

Storm
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Gewoon realisme en heeft nul komma nul te maken met wat ik zou willen. Dat je daar niet tegen kan is niet mijn probleem. Ajax is geen topclub vanwege alle bekende gedoe van de afgelopen jaren, maar jullie club is net zo min een topclub omdat jullie veel te weinig consistent zijn in het winnen van kampioenschappen en succes in Europa. Dat is exact de reden dat er naar beide clubs geen toptrainer komt. Jullie succes van het vorige seizoen veranderd daar misschien IETS aan, maar zeker niet zo veel als jullie wellicht denken. Resultaat is dat er bij beide clubs een trainer komt waarvan je denkt "we moeten het nog gaan zien".

Klantenservice
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik denk dat het schuitje wel een beetje anders is. Echt bewezen toptrainers komen sowieso niet zo snel naar Nederland, want toptrainers hebben vaak door hun prestatie ook de interesse uit het buitenland is. Ook heeft Feyenoord de afgelopen jaren het beleid aangepast om voor meer stabiliteit te zorgen, iets wat je echt wel terugziet in de resultaten. Zijn ze al waar ze zouden willen? Nee, maar ze zijn zeker goed op weg. Doorselecteren in trainerschap is daar weer de volgende stap in. Dat ajax ook een nieuwe trainer zocht, is een overeenkomst in het schuitje. Het verschil in de schuit is wel dat er binnen de 'bemanning' van Feyenoord momenteel wat meer rust is, zoals bekend is. Binnen Nederland zijn PSV, Ajax en Feyenoord gewoon topclubs. Ga je naar Europa kijken, dan is onze competitie in verhouding natuurlijk alles behalve top. In verhouding zijn onze topclubs, Europees geen topclubs. Elk succesje daarin is mooi en moeten we misschien wat meer vieren, in plaats van de tegenslagen uitlachen en belachelijk maken.

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Beste mensen waar maken jullie je druk om trainers, in dit geval voor Feyenoord. Straks tegen de winterstop weten we welke trainer, welke ploeg bovenaan staat, dus het beste presteerde. Een trainer alleen kan niet voor 100 procent een ploeg groter maken, de uitvoerenden: de spelers zijn ook mede verantwoordelijk voor, dus please rustaaaagg.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Absoluut waar! En dat werkt 2 kanten op; een trainer is niet alleen verantwoordelijk voor het succes, net zoals het niet alleen verantwoordelijk is voor slechte resultaten. Het hangt altijd samen met allerlei factoren en mensen. Alleen heeft de ene trainer er net wat meer sturing in (gehad) dan de ander. En daar kunnen ze zich in onderscheiden. Vind het altijd mooi om te zien als je een trainer kunt herkennen aan de speelstijl van de ploeg. Dan is de hand duidelijk te zien.

Storm
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik maak me niet druk. En al zeker niet over Feyenoord. Ik vind gewoon dat er een overeenkomst is tussen de beide clubs. Maar "Dat wil je wel heel graag he Storm" is een volslagen onnodige en vooringenomen reactie.

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@Storm, je kent FCJel toch, zo lang Ajax Feyenoord sportief niet onder zich krijgt blijf je dit soort puberale opmerkingen houden. Gezien de huidige staat van de spelersgroep van Ajax zal het ( voorlopig) wat moeite kosten, maar als Ajax wat leuke spelers op de kop kan tikken dan kan het snel gaan lukken of iets later, maar het gaat echt een keer gebeuren, dit is voor mij zeker. Ik verheug me toch wel op de confrontaties tussen Amsterdam en Rotterdam.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dus je maakt je toch wel een beetje druk 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen