Duitse bekerfinale kort na rust stilgelegd na enorm vuurwerk uit Kaiserslautern-vak

25 mei 2024, 21:24
Foto: © Ziggo Sport

De eindstrijd van de DFB Pokal tussen 1.FC Kaiserslautern en Bayer Leverkusen is kort na rust stilgelegd. De fans van eerstgenoemde club meenden dat het tijd was voor een enorme vuurwerkshow, waardoor de arbitrage weinig anders kon dan het spel te onderbreken.

Leverkusen kwam na een kwartier spelen door een fantastische knal van afstand van middenvelder Granit Xhaka op een 0-1 voorsprong tegen de tweededivisionist. De Duitse kampioen, die woensdag de ongeslagen status verloor in de finale van de Europa League tegen Atalanta Bergamo (3-0), zag het karwei op slag van rust echter tóch een stuk lastiger worden. Verdediger Odilon Kossounou ging op de voet van een tegenstander staan, kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart en mocht dus gaan douchen.

Artikel gaat verder onder video

Met een man meer begon Kaiserslautern vol goede moed aan het tweede bedrijf, maar na nog geen minuut lag het spel dus alweer stil. Na een oponthoud van een minuut of vijf kon de eindstrijd vervolgens worden hervat.

Volg hier LIVE de Duitse bekerfinale tussen 1.FC Kaiserslautern en Bayer Leverkusen

© Ziggo Sport

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Matthijs de Ligt loopt leeg na bizarre arbitrale beslissing: ‘Het is een schande, dit is ongelofelijk!’

Matthijs de Ligt is pislink na de uitschakeling met ‘zijn’ Bayern München in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen