Henk Veerman spreekt schande uit over teamprestatie en begrijpt de ADO Den Haag-supporters

26 mei 2024, 08:48
Foto: © Imago

Henk Veerman vindt de prestaties van ADO Den Haag in het Van Donge & De Roo Stadion op zaterdagavond tegen Excelsior zeer ADO-onwaardig. Op Kralingen werd de ploeg van Veerman met liefst 7-1 afgedroogd. Supporters van ADO begonnen na de 3-0 al met het uitvak te verlaten, om zo een statement te maken.

“Een schandalige avond voor ADO Den Haag”, zo steekt Veerman van wal bij ESPN. “Wat mij de meeste pijn doet? Dat we elkaar op het veld hebben laten vallen. Het zakte zo ver weg. Het is tekenend voor dit seizoen, hoe we hiermee omgaan. Als je er vier zo kort achter elkaar tegen krijgt… Ik vind het compleet ADO-onwaardig.”

Artikel gaat verder onder video

“Het legt ook weer bloot dat we niet zo goed kunnen verdedigen”, gaat de boomlange spits van de ploeg uit de Hofstad verder. “Dat de trainer dan kiest voor vijf man achterin, ik snap dat. Hij wil de verdediging op slot gooien. Dat lukt ons namelijk al een heel jaar niet.” Veerman snapt wel waar de woede van de supporters vandaan komt.

“Je verliest hier heel erg dik. Ze zijn er klaar mee als je op zo'n belangrijke avond zo verdedigt”, aldus de spits over zijn aanhang. “Nogmaals: een schande en ADO onwaardig. Volgend seizoen moet deze club het beter gaan doen”, besluit de 33-jarige Haagse Paling, die nog altijd onder contract staat bij FC Volendam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen