Leegloop bij Vitesse: grootste deel spelersgroep dient transferverzoek in

24 mei 2024, 10:48
Foto: © Imago

John van den Brom moet bij Vitesse vanaf nul beginnen. Bijna alle spelers met een doorlopend contract willen de gedegradeerde Arnhemmers namelijk verlaten, zo weet De Gelderlander.

Van den Brom weet dat hij het vertrek van de spelers bij Vitesse heeft te accepteren. “Ze willen niet de eerste divisie in, zo is me gemeld”, geeft de keuzeheer aan tegenover De Gelderlander. “Er zal voor hen dus beweging op de transfermarkt moeten komen.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens het dagblad hebben de makelaars van Eloy Room, Carlens Arcus, Mica Pinto, Dominik Oroz, Melle Meulensteen, Mathijs Tielemans en Amine Boutrah aangegeven dat hun cliënten weg willen uit Arnhem. Met alle huurlingen die ook vertrekken, blijven dan Enzo Cornelisse, Thomas Buitink, Gyan de Regt en Miliano Jonathans over als basis voor de nieuwe spelersgroep. Ook Andy Visser, die nu nog op amateurbasis bij Vitesse speelt, is in gesprek om langer te blijven.

Voor Van den Brom is het nu zaak om de selectie van Vitesse weer op te bouwen. Daar zal hij zich samen met scout Theo Janssen en interim-directeur Edwin Reijntjes op richten. Deze spelersgroep zal goed genoeg moeten worden om op een play-offs-plek te eindigen, daar dat komend seizoen de doelstelling is in Arnhem.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vier Eredivisieclubs wachten zelfde soort ineenstorting als Vitesse: ‘Serieuze zorgenkindjes’

Net als Vitesse zijn er nog vier andere clubs in de Eredivisie die een ‘riskant beleid voeren’. Het zou gaan om FC Utrecht, NEC, FC Volendam en Fortuna Sittard.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Zitten daar nog bruikbare spelers tussen ?

Goku
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Denk niet dat die beter zijn dan Ajax nu heeft lopen Krotje

KROTJE
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Oroz ? Moussa (helaas al vergeven) Goku ?

Goku
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Geen idee Krotje, volgde Vitesse niet zo, ook geen idee hoe dat spelertje die Feyenoord heeft gekocht het deed. Maar buiten de punten die in mindering zijn gebracht deed Vitesse het al niet best, kan me dan ook niet voor stellen dat daar wat tussen zo lopen voor de top van de ED. Maar kan mis zitten aangezien ik niet alle wedstrijden van elke ploeg volg .

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Goku, het is al zeker dat Feynoord Moussa gekocht heeft ? Zo ja hoop ik dat jullie veel plezier met hem zullen hebben, ik weet niet wat er dan met Jahanbaksh en Minteh gaat gebeuren (toch wel goede krachten).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen