Noa Lang weet nu al waar hij over twee jaar speelt: ‘Dan ben ik in mijn prime’

25 mei 2024, 12:17
Foto: © Imago

Noa Lang is ervan overtuigd dat hij in 2026 zijn opwachting gaat maken op het WK in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Nu bekend is dat de PSV-aanvaller niet meegaat naar het EK, focust Lang zich op een plekje in de selectie op het volgende grote internationale toernooi, zo vertelt hij tegen Het Laatste Nieuws.

De vleugelspeler sukkelde het hele seizoen met een hamstringblessure en kreeg daarnaast ook nog de ziekte van Pfeiffer. Mede daardoor koos bondscoach Ronald Koeman voor andere namen in zijn voorselectie voor het EK in Duitsland. “Als kleine jongen kijk je naar een EK en droom je ervan om daar ook ooit te staan. Zonder die blessure had ik er ook gestaan. Heel de wereld zou mijn naam nog meer hebben leren kennen”, is Lang overtuigd.

Artikel gaat verder onder video

Dat de 24-jarige PSV’er over twee jaar wordt opgenomen in de WK-selectie, is een zekerheidje. Dat denkt de aanvaller althans zelf. “Gelukkig heb ik al een WK gespeeld en is er over twee jaar opnieuw een WK. Tegen dan ben ik 26 en in mijn prime. Kan je nagaan. Ik ben nog niet eens op mijn best”, zegt Lang.

“Zelfs na zo lang geblesseerd te zijn, praten de mensen nog steeds over mijn wedstrijden in het begin van het seizoen met PSV. Dat zegt genoeg. Ik voelde me echt lekker en vanaf dag één wist ik: we hebben een geweldige ploeg”, legt de rechtspoot uit.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord

Noa Lang hield tijdens de huldiging van PSV in het centrum van Eindhoven een opvallend shirt omhoog.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Bij de amateurs. Dat lot wacht je met zoveel blessures en praatjes

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dit soort jongens gaan het nooit redden dus ja

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen