Noa Lang ergert zich en maakt statement: 'Broer, mensen blijven maar happen, happen, happen'

12 juni 2024, 09:42
Foto: © Imago/Supergaande

Noa Lang heeft in de podcast van Supergaande, gemaakt door de Nederlandse hiphopgroep Broederliefde, gereageerd op de discussie die in Nederland is ontstaan vanwege de hoofdband van Memphis Depay. De aanvaller van PSV begrijpt niet waarom er ophef is ontstaan over Memphis en het feit dat hij kiest voor het dragen van een hoofdband.

"Als iemand met een hoofdband wil spelen, dan speel je met een hoofdband", trapt Lang af in een voorstukje van de podcast van Supergaande: "Zolang jij presteert. In NBA speelt iedereen met een hoofdband. Ik weet niet of jullie het kunnen herinneren, maar Arjen Robben speelde altijd met een witte maillot. Broer, Memphis scoort gewoon en het gaat alleen over een hoofdband", spreekt Lang zijn verbazing uit.

Artikel gaat verder onder video

De aanvaller van PSV, die zelf het EK moet missen wegens een seizoen vol blessureleed, geeft aan dat hij ook precies weet hoe hij het publiek tijdens een wedstrijd op hem kan laten letten: "Ik kan ook bepaalde dingen doen waarvan ik weet: vandaag gaan ze op mij letten. Iedereen volgt Memphis gelijk weer die dag. Maar mensen blijven maar happen, happen happen, happen...", stelt Lang. "Druk maken om rare dingen, maar stiekem graag Memphis willen zijn."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle. 


Bekijk hieronder het fragment van Lang in de podcast van Supergaande:

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Broer (!?!), zolang wannabe rappers blijven voeren, zullen mensen blijven reageren op die onzin. Lekker je eigen leventje kleur geven..........broer !

gtsb
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Precies en ja depay scoort maar jet is ijsland en canada . Een echte topper ben je als je op een wk of ek je ploeg er doorheen sleept of in de cl broer!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen