Ronald Koeman reageert niet enthousiast op Sahin, maar stelt Feyenoord andere kandidaat voor

21 mei 2024, 08:12   Bijgewerkt: 21 mei 2024, 08:37
Foto: © Imago

Ronald Koeman zou Marino Pusic een logische opvolger van Arne Slot bij Feyenoord vinden, zo heeft de bondscoach van het Nederlands elftal maandagavond aangegeven in het programma Veronica Offside. Op de naam van Nuri Sahin die valt, reageert de oud-trainer van Feyenoord minder enthousiast.

Koeman geeft in het programma Veronica Offside aan dat hij niet gek opkijkt dat clubs, in dit geval Ajax (Francesco Farioli) en Feyenoord (Sahin) uitkomen bij jonge trainers: "Waarom niet? Ook de trainers zullen gescout zijn door de mensen die daarover beslissen", geeft de bondscoach aan. De 61-jarige trainer reageert echter niet enthousiast op de suggestie van Sahin, die door verschillende media aan Feyenoord wordt gelinkt, maar waarvoor vanuit Rotterdam nog geen concrete interesse is.
 
"Sahin, die jij net noemde Wilfred, is volgens mij nog nooit ergens hoofdtrainer geweest", geeft Koeman aan, waarna Jan Boskamp het moet verbeteren: "Hij is in Turkije hoofdtrainer geweest", doelt Boskamp op Sahin zijn dienstverband bij Antalyaspor. Vervolgens noemt Koeman een, in zijn ogen, betere kandidaat: “Ik zou Marino Pusic ook geen slechte keuze voor Feyenoord vinden."

Artikel gaat verder onder video

Pusic is in de afgelopen weken meermaals gelinkt aan Feyenoord, maar het is onduidelijk of de oud-assistent van Slot daadwerkelijk op de lijst met potentiële trainers heeft staan. Momenteel is Pusic actief in Shakhtar Donetsk, waarmee hij onlangs kampioen werd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

balletje rond
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Ik begrijp niet waarom iedereen maar roep toetert over Feyenoord wie trainer moet worden, Ik denk dat het bestuur en technische zaken dat zelf wel kunnen regelen . Geduld is een schone zaak.

Storm
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Doen ze bij elke club die een trainer zoekt. Of die een speler zoekt. Iedereen heeft er altijd een mening over en men valt over elkaar heen met een ik-weet-het-beter-houding. Heel vermoeiend.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Geen zelfreflectie zoals we gewendt zijn bij jou stormpje Het verschil tussen feyenoord en ajax is dat het bij ons rustig blijven . Feyenoorders wachten gewoon af . En nemen de media iets minder serieus als byv jij

Klantenservice
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Dat hoort er een beetje bij toch? Zeker nu het seizoen voorbij is, en het vooral draait om contracten en transfers. Voor zowel trainers als spelers, zal het hier de komende maanden (naast het EK) vooral over gaan.

Copa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Koeman kan beter NIETS zeggen over trainers. Hou je daar op de vlakte over. Sahin is nergens nog hoofdtrainer geweest dacht hij, maar dat zegt niets. Hij kent Feyenoord en zal zich willen bewijzen. Ik denk wel dat hij dan wel beter afscheid kan nemen van alle jongens die betrokken waren bij het eerste. Die gaan vergelijken en de spelers gaan meer naar hem trekken als het niet lekker loopt

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Wat ik voorspelde en waarvoor ik niet serieus genomen werd zijn nu andere clubs dan Ajax aan de beurt voor het gebazel over die clubs zoals wie of welke coach voor geschikt is (Koeman nu), welke speler verkocht of behouden moet worden en eerst niet maar nu de minpuntjes van Slot (Driessen in een ander artikel). Toen het over de club Ajax ging werden kritieken van o.a. Driessen in reacties -volmondig- geaccordeerd en aan geconformeerd. Wat Koeman in dit artikel vindt kan ik nog tot een bepaalde mate dulden hij is immers topvoetballer geweest en is onze huidige Oranjecoach, maar een riooljournalist als Driessen niet en ook niet wat Derksen het over die 'snotneus' van een Farioli (wel hoofdcoach'!) had, ik ben benieuwd als Sahin (ook een 'snotneus', assistent en nog geen ervaring als hoofdcoach) bij die club uit R'dam-Zuid in beeld komt wat er dan door Derksen gezegd en in de (sociale) media inclusief de reacties hier op FCUpdate geschreven wordt. Zoals ik al eerder schreef, elke club komt aan de beurt. En terecht. Ajax komt nu in rustiger vaarwater, heerlijk ik verheug me nu al op het nieuwe seizoen.

FCJel
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Wat een fantastische voorspelling; sport media schrijft over voetbalclubs. Ik zou graag die glazen bol van jou eens willen lenen.

KROTJE
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Die krijg je niet te leen FCJel, je bent te simpel om hem vast te houden en da's zonde. In elk geval zoals ik voorspelde en tot mijn genoegen is jouw super fantastische topclub ook aan de beurt, mooi en eerlijk toch ? Wen er maar vast aan.

FCJel
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Wen waaraan? Dat er over geschreven wordt? Dat is toch niks nieuws..? Ik begrijp je punt niet.

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Zie je hoe moeilijk het voor je wordt, dus geen glazen bol leen ik aan je uit. Maar, vind het maar zelf effe uit, Ok FCJel ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen