Taylor genoemd als vervanger De Jong, posts van Jade Anna geven belangrijk inkijkje

11 juni 2024, 00:05
Foto: © Instagram @jadeanna

Hans Kraay junior ziet Kenneth Taylor als geschikte vervanger van Frenkie de Jong in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax was de afgelopen weken op vakantie in Los Angeles, maar uit Instagram-updates van zijn vriendin Jade Anna van Vliet valt op te maken dat ze maandagavond weer zijn teruggekeerd in Amsterdam.

Taylor, viervoudig international van Oranje, speelde afgelopen seizoen in alle 34 competitiewedstrijden van Ajax. Hij zat niet bij de voorselectie voor het EK; zijn laatste interland dateert van 24 maart 2023 (4-0 nederlaag tegen Frankrijk in de EK-kwalificatiereeks).

“Kenneth Taylor heeft zich ge-wel-dig gerevancheerd”, doelt Kraay op de manier waarop Taylor gedurende het seizoen uit zijn vormdip kwam. “Al ligt hij op het strand op Ibiza of in Dubai, die komt terug en hij is fit.” Daar is dus geen sprake van, want zijn vriendin Jade Anna plaatste de afgelopen weken updates vanuit Los Angeles, waar ze samen waren.

Toch vraagt Kraay zich af of een extra middenvelder nodig is. “Op dit moment denk ik dat Schouten, Veerman en Reijnders met z’n drieën vechten om de twee controlerende posities en dat zijn alle drie prima opties. Xavi Simons en Wijnaldum strijden om de nummer 10-positie. En Gravenberch hebben we nog achter de hand. Dus ik denk dat Koeman op dit moment nog even niets doet. Als iedereen nu fit blijft, denk ik dat hij misschien niets gaat doen.” Koeman heeft zelf gezegd dat hij wél een vervanger van De Jong gaat oproepen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat niet gebeuren , deze trainer heeft niets met Taylor!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen