Wytse van der Goot spreekt stellige Ronald Koeman direct na duel Oranje volledig tegen

10 juni 2024, 23:26
Foto: © Rondo

Ronald Koeman gaat Quinten Timber niet oproepen als vervanger van Frenkie de Jong omdat de middenvelder van Feyenoord niet fit is, maar volgens Rondo-presentator Wytse van der Goot is Timber wel degelijk fit. Maandag meldt hij, vlak nadat bekend werd dat De Jong het EK in Duitsland mist, dat hij te horen heeft gekregen dat de Feyenoorder fit is. Het staat haaks op de woorden van Koeman.

Gerald Vanenburg, te gast in het programma Rondo, oppert Timber vlak na de interland tussen Nederland en IJsland als vervanger van De Jong bij de selectie van het Nederlands elftal. Vervolgens zegt presentator Van der Goot dat dit een serieuze optie kan zijn, aangezien Timber zou kunnen spelen: "Quinten Timber is fit, dat hebben wij net te horen gekregen", meldt de presentator bij de start van de uitzending op Ziggo Sport.

Artikel gaat verder onder video

Van der Goot spreekt met zijn uitspraak Koeman tegen, die direct na de wedstrijd in gesprek met NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg heel stellig wist aan te geven dat Timber niet fit is en niet opgeroepen gaat worden:  ''Ik heb iets in mijn hoofd, maar dat zal ik eerst intern communiceren. Timber? Nee, dat is Quinten Timber niet. Hij is niet fit en staat ook niet stand-by", spreekt de bondscoach de uitspraken van Van der Goot tegen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen