NOS-verslaggever zorgt met pikante vraag voor ontzettend veel irritatie bij De Vrij

11 juli 2024, 00:24
Foto: © NOS

Stefan de Vrij stond woensdagavond na de uitschakeling van Nederland in de halve finale van het EK tegen Engeland (1-2) verslagen voor de camera van NOS. Eén vraag van verslaggever Thierry Boon zorgde zichtbaar voor veel irritatie bij de verdediger van Oranje.

Boon vroeg De Vrij of hij zichzelf ‘iets kwalijk neemt’, vanwege zijn rol bij de winnende treffer in extremis van Ollie Watkins. De Vrij duelleerde in de zestien van Nederland met Watkins, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat de Engelse spits kon schieten en scoren. De Vrij schudde afkeurend zijn hoofd toen hij de vraag van Boon hoorde.

Artikel gaat verder onder video

“Ik bedoel: je speelt een dijk van een wedstrijd en dan lukt het op het laatste moment niet om ervoor te komen”, licht Boon zijn vraag nader toe. De Vrij: “Wat wil je dat ik hierop zeg?” Boon had daar niet van terug, waarna hij gauw een andere vraag stelde: “Waar lag het aan dat het spel gedurende de tweede helft weer beter werd?”

“We werden wat preciezer met de bal”, repliceert De Vrij. “We bezetten de posities iets beter. We vonden wat vaker de vrije man en hielden de bal wat meer in de ploeg. We hebben een unieke kans laten liggen.”

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Wat een snijboon van een verslaggever zeg !!!

ERIMIR
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Volgens mij stelde hij normale vragen en kan je ook normaal op antwoorden.

boyke
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Thierry Boon moet zich zwaar schamen met zo'n vraag ik kan alleen maar heel duidelijk aangeven weg wezen bij de NOS en nooit meer een vraagje stellen aangezien je er totaal niet geschikt voor bent Ook de NOS moet zich eens gaan beraden wat te doen met die zielige reporters die nog nooit een bal aan hun voet hebben gehad. .

Binkie
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Als je als verslaggever zo,n vraag stelt .ben je niet goed bezig .hij stelt hier eigenlijk dat de Vrij zich moet verontschuldigen tegen het Nederlandse volk . Wat een zak .Na zo,n onterechte uitschakeling van het meest laffe elftal van De EK. Die eigenlijk niet eens mee hadden mogen doen omdat ze uit de Europese Unie zijn gestapt .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen