Opvallend: basisopstelling van Engeland tegen Nederlands elftal lijkt ‘uitgelekt’

10 juli 2024, 08:37
Foto: © Imago/realtimes

De opstelling van het Engelse nationale team voor de halve finale tegen het Nederlands elftal op het EK schijnt ‘uitgelekt’ te zijn, zo claimt The Sun. De boulevardkrant weet dat de herstelde Luke Shaw nog niet bij de eerste elf op het wedstrijdformulier te vinden is.

De verwachting is daarom dat bondscoach Gareth Southgate vasthoudt aan dezelfde opstelling als tegen Zwitserland. In die wedstrijd speelden de Engelsen in een 3-4-3-systeem, omdat de 4-3-3-formatie in de groepsfase niet goed uitpakte. In de kwartfinale trad Southgate daarom aan met wingbacks, namelijk Kieran Trippier en Buyako Saka.

Artikel gaat verder onder video

Ook tegen Oranje zullen deze twee spelers op de flanken staan geposteerd. Voorafgaand was de verwachting dat Luke Shaw zou terugkeren in de basis. De linksback van Manchester United is onomstreden in de formatie van The Three Lions. The Sun meldt dat er verder geen verrassende namen worden verwacht in de opstelling van Engeland.

The Sun spreekt op X van een 'leaked' oftewel 'uitgelekte' opstelling van Engeland, terwijl er in het artikel gerept wordt over de verwachte elf.

Vermoedelijke opstelling:

Pickford; Walker, Stones, Guehi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; Kane.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van de Ven valt stil na geschiedenisvraag van Brit: perszaal barst in lachen uit

Micky van de Ven krijgt onbedoeld de lachers op zijn hand na een vraag van een Britse journalist.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik heb zo maar het idee dat die Kyle Walker helemaal naar de vaantjes gespeeld gaat worden door Cody Gakpo vanavond, oftewel alle ballen op Cody ! Op rechts tegen "rechtspoot" Trippier liggen er voldoende kansen voor Frimpong en Dumfries ( buitenom) en/of Malen (op snelheid). Eindstand 1-0 voor NL !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen