Santa Coloma-coach: "Trainen drie keer per week"

5 juli 2012, 08:41

Voor UE Santa Coloma heeft de Europa League-wedstrijd van vanavond tegen FC Twente veel weg van een schoolreisje. De ploeg uit Andorra bestaat volledig uit amateurspelers, die naast hun normale werk graag een balletje trappen.

"Wij spelen op amateurniveau en trainen zo’n drie keer per week naast ons gewone werk", laat Luis-Miquel Aloy, de coach van UE Santa Coloma, weten op de website van FC Twente. Het verschil met de Tukkers kan bijna niet groter zijn, geeft Aloy toe. "Beide ploegen zijn fysiek niet met elkaar te vergelijken. Bij FC Twente kan iedereen leven van het voetbal en staan de spelers elke dag op het veld om te trainen."

Aloy vindt dat zijn ploeg moet genieten van de twee duels tegen FC Twente. "Het is voor de spelers en staf van deze ploeg een prijs om tegen een grote tegenstander aan te mogen treden, maar de taak is om FC Twente goed te laten zweten, ongeacht het niveauverschil. Voetbal is voetbal, wij gaan in ieder geval ons uiterste best doen om met een positief resultaat van het veld te stappen", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen