Bayern wil Alaba niet afstaan voor interland

12 oktober 2012, 12:19

Een conflict dreigt tussen Bayern München en de Oostenrijkse voetbalbond. Na ruim twee maanden blessureleed maakte David Alaba donderdag zijn rentree bij Bayern. Hij speelde mee in een oefenpotje tegen Unterhaching. De Oostenrijkse bondscoach Marcel Koller wil Alaba nu bij zijn selectie halen voor de WK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag tegen Kazachstan, maar dat zit men in München absoluut niet zitten.

"We moeten verstandig zijn", zegt Bayern-trainer Jupp Heynckes in Bild. "David is nog niet zo ver dat hij op het hoogste niveau kan spelen. Daarom ga ik er vanuit dat Marcel Koller zo slim is dat hij bouwt op andere spelers die hij tot zijn beschikking heeft."

De 20-jarige Alaba wordt gezien als één van de beste spelers van Oostenrijk. Zelf liet de linkspoot al weten dat hij dolgraag komende dinsdag uit wil komen voor zijn land.

Oostenrijk speelt vanavond ook al tegen Kazachstan, die wedstrijd moet Alaba sowieso nog missen. Dinsdag staan beide landen weer tegenover elkaar, dan in Oostenrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen