Groep E: Chelsea mazzelt tegen sterk Shaktar

7 november 2012, 22:49   Bijgewerkt: 8 november 2012, 01:16

Chelsea is door het oog van de naald gekropen in de Champions League. De Londenaren waren woensdag op het eigen Stamford Bridge lange tijd de mindere van Shaktar Donetsk, maar sloegen in blessuretijd toe: 3-2. Daardoor heeft de titelhouder zijn kansen op een plek in de achtste finales nog in eigen hand.

Chelsea had al binnen zes minuten een voorsprong te pakken en dat mocht de Shaktar-defensie zich aantrekken. Yaroslav Rakitskiy legde te kort terug op keeper Andriy Pyatov, die in paniek de bal tegen Fernando Torres aanschoot. De Spaanse spits hoefde alleen maar zijn been uit te steken (1-0).

Shaktar liet zich echter niet van de wijs brengen. Het bleef verzorgd voetballen en kwam drie minuten later alweer op gelijke hoogte. Fernandinho soleerde door de Chelseea-achterhoede en legde breed op de volledig vrijstaande Willian, die koelbloedig de 1-1 binnenschoot.

Juventus had ondertussen geen kind aan FC Nordsjaelland. De ploeg van Joshua John werd met 4-0 verslagen in Turijn, door tegentreffers van Claudio Marchisio, Arturo Vidal, Sebastian Giovinco en Fabio Quagliarella. Shaktar en Chelsea delen nu, met zeven punten uit vier duels, de kop in groep E. Juventus staat derde met zes punten. Nordsjaelland heeft er één en lijkt daarmee uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen