'Balkan Viola' geeft Inter pak rammel

17 februari 2013, 22:37   Bijgewerkt: 17 februari 2013, 23:41

Internazionale heeft zondag in de Serie A een kansloze nederlaag bij Fiorentina geleden. De Nerazzurri gingen met 4-1 onderuit in Florence. De Serviër Adem Ljajic en Stevan Jovetic uit Montenegro scoorden beide twee keer voor La Viola.

Fiorentina was één van de verrassingen van de eerste seizoenshelft in Italië, maar begon teleurstellend aan 2013. De laatste weken kwam de oude vorm echter langzaam terug en tegen Internazionale viel alles op zijn plaats.

Fiorentina dicteerde vanaf het eerste fluitsignaal in het eigen Stadio Artemio Franchi. De beloning volgde al in de dertiende minuut. Ljajic dook, op aangeven van Jovetic, vrij op voor Inter-keeper Samir Handanovic en scoorde. Twintig minuten later pegelde Jovetic Fiorentina op 2-0 en was het gespeeld. Na rust werd het zelfs nog erger voor Inter. Jovetic maakte na een fraai hakje van Alberto Aquilani de derde goal voor de thuisclub en Ljajic tekende met een bekeken afstandsschot voor de 4-0. Vlak voor tijd redde Antonio Cassano met een kanonskogel de eer voor Inter.

Door de riante overwinning nadert Fiorentina, waar Mounir El Hamdaoui inviel, Internazionale tot één punt. Ze staan vijfde en zesde in de Italiaanse Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen