Groep B: Bulgarije haalt uit, Denen leven nog

22 maart 2013, 23:12   Bijgewerkt: 22 maart 2013, 23:26

Bulgarije heeft vrijdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta met overtuigende cijfers gewonnen. Voor eigen publiek, in het Stadion Vasil Levski in Sofia, werd het liefst 6-0 voor de Oost-Europeanen.

Aleksandar Tonev was met een hattrick de grote man bij Bulgarije. Ook Ivelin Popov, Emil Gargorov en Ivan Ivanov kwamen op het scoreformulier. Bij de Bulgaren stond Nikolay Mihaylov van FC Twente in het doel. Stanislav Manolev, door PSV verhuurd aan Fulham, bleef op de reservebank.

Bulgarije komt door de overwinning op negen punten, goed voor de tweede plaats in groep B. Lijstaanvoerder Italië heeft, met nog een wedstrijd tegoed, één punt meer. Malta is na vier duels nog altijd zonder punten.

Denemarken nestelde zich naast Tsjechië op de tweede plek, door de onderlinge wedstrijd in Olomouc met 0-3 te winnen. Beide landen hebben nu vijf punten. De Denen dankten de winst aan treffers van Andreas Cornelius, Simon Kjaer en Niki Zimling (ex-NEC) na rust. Ajacied Christian Eriksen, assistgever bij de 0-2, had een basisplaats. Zijn clubgenoten Viktor Fischer en Lasse Schöne bleven op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen