Van Persie bezorgt United punt bij Arsenal

28 april 2013, 18:59   Bijgewerkt: 28 april 2013, 20:33

Robin van Persie heeft Manchester United zondag aan een punt geholpen op bezoek bij zijn oude club Arsenal. De kersverse kampioen van Engeland kwam in Londen niet verder dan 1-1.

De Rotterdammer leidde al na twee minuten met balverlies op het middenveld de openingstreffer van Theo Walcott in (1-0). Nadat Van Persie geel had gekregen voor een flinke overtreding op Per Mertesacker, volgde zijn moment van glorie. De spits werd onderuit geschoffeld door Sagna en schoot de bal vervolgens zelf vanaf 11 meter onberispelijk binnen. Van Persie vierde zijn doelpunt niet, maar stak wel heel even zijn tong uit toen hij door ploeggenoten werd gefeliciteerd.

De Nederlandse aanvalsleider van United leidde zijn club maandag met drie treffers tegen Aston Villa (3-0) naar de landstitel. Van Persie betrad zondag door een erehaag van Arsenal-spelers het veld in Londen, waar hij afgelopen zomer na acht jaar vertrok en zondag door een deel van de toeschouwers werd uitgefloten.

Arsenal heeft door het gelijkspel de derde plek moeten afstaan aan Chelsea, dat met 2-0 won van Swansea City. De Blues hebben 65 punten uit 34 duels, Arsenal volgt met 64 uit 35. Tottenham Hotspur staat vijfde met 62 punten, na het puntenverlies zaterdag bij Wigan Athletic (2-2). De Spurs hebben nog een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen