Bayern en Leverkusen pakken volle buit

14 september 2013, 17:26

FC Bayern München heeft Hannover 96 met 2-0 verslagen. De Duitse kampioen van vorig jaar startte de wedstrijd met Arjen Robben in de basis. In de tweede helft werd het verschil gemaakt, door goals van Mario Mandzukic en Franck Ribéry. Ook het goed presterende Bayer Leverkusen won.

Leverkusen staat derde in de Bundesliga en kreeg Wolfsburg op bezoek. In de eerste helft maakte Sidney Sam de 1-0 voor de thuisploeg, maar Ivica Olic maakte namens Wolfsburg gelijk. Stefan Kiessling zorgde toch nog voor drie punten voor Leverkusen, door na ruim een uur spelen het net te raken. In blessuretijd bepaalde diezelfde Kiessling de eindstand op 3-1.

Schalke 04 won ook, maar van harte ging het niet. Mainz 05 werd met 0-1 verslagen, dankzij een goal van de van AC Milan overgenomen Kevin-Prince Boateng.  Paul Verhaegh won met Augsburg  met 2-1 van Freiburg, mede door een late goal van Tobias Werner.

Werder Bremen kende een slechte middag. De ploeg kwam tegen Eintracht al in de eerste helft met tien man te staan, na een rode kaart van Franco di Santo. Vaclav Kadlec scoorde twee goals voor Frankfurt, waarna Werder-speler Sebastian Prödl het drama compleet maakte door de bal in eigen goal te werken. Het werd 0-3.

Borussia Dortmund speelt later vandaag nog tegen het Hamburger SV van Rafael van der Vaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen