Jans bloedlink na onverdiend verlies

14 september 2013, 23:09   Bijgewerkt: 14 september 2013, 23:28

Ron Jans verloor zaterdag met PEC Zwolle zeer ongelukkig bij Ajax. Thulani Serero zette de Ajacieden via het been van Kamohelo Mokotjo op voorsprong en een blunder van doelman Kevin Begois leidde het eigen doelpunt van Maikel van der Werff in, nadat Kolbeinn Sightorsson op de paal schoot. Giovanni Gravenbeek deed wat terug namens PEC Zwolle, maar de Zwollenaren kregen niet waar ze recht op hadden. Ron Jans was na afloop van de wedstrijd 'bloedlink'.

De oefenmeester van PEC zag zijn ploeg een groot deel van de wedstrijd domineren in de Amsterdam ArenA, maar zag, tot onvrede van de coach, dat de Blauwvingers zonder punten naar huis gingen: “Met uitzondering van de eerste vijftien minuten hebben we heel goed gespeeld. Ik vond ons eigenlijk beter dan Ajax. Misschien is dat een beetje gekleurd, maar ik denk dat we niet één punt verdienden, maar zelfs drie.”, aldus Jans voor de camera's van FOX Sports

PEC Zwolle kreeg legio mogelijkheden om op voorsprong te komen tegen Ajax. Omwille van het aantal gemiste kansen, was Jans naar eigen zeggen zeer teleurgesteld: “Ik ben bloedlink, want als je de kansen krijgt, dan moet je ze benutten. De eerste helft waren we steeds dreigend, maar de eindpass was steeds niet goed. De tweede helft hadden we het gewoon af moeten maken.”.

Waar de Zwollenaren het net niet wisten te vinden, maakten de Ajacieden twee geluksdoelpunten. Vooral Zwolle-aanvaller Fred Benson bracht veel kansen om zeep, zo beseft ook Jans: “Fred heeft de momenten gehad om Ajax op achterstand te brengen.”, zo zegt Jans, die beseft dat goed spelen leuk is, maar dat de kansen op cruciale momenten afgemaakt moeten worden: ”Ajax zat al niet in de wedstrijd. Ik vond dat wij de tweede helft beter speelden. Maar als je top wilt zijn, dan moet je ook effectief zijn in de kansen die je creëert.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen