Pellegrini dicht City nog steeds kansen toe voor titel

29 september 2013, 12:28

Manchester City verloor zaterdagmiddag met 3-2 bij Aston Villa, onder meer door toedoen van Leondro Bacuna en Karim El Ahmadi, die allebei trefzeker waren tegen de lichtblauwen. Manuel Pellegrini, de Chileense oefenmeester van The Citizens, baalt van het verlies, maar denk dat zijn ploeg nog goede kans maakt om zich tot kampioen van Engeland te kronen.

City heeft het dit seizoen erg moeilijk in uitwedstrijden. Nadat er bij Cardiff City werd verloren en er bij Stoke City werd gelijkgespeeld, ging de ploeg zondag dus onderuit in Birmingham, bij Aston Villa. Pellegrini beklemtoont dat het seizoen nog zeer jong is: “Ik weet niet hoeveel teams zullen meedingen om de Premier League-titel, aangezien we pas net gestart zijn met het seizoen.”, aldus de manager van City volgens Sky Sports.

“Het is een zeer sterke competitie, waarbij de onderlinge verschillen zeer klein zijn. We zijn net begonnen en hopen dat we onszelf nog kunnen verbeteren, zodat we de meest cruciale wedstrijden kunnen winnen. We denken niet aan de titel op het moment. We denken aan het winnen van zoveel mogelijk wedstrijden. Ik weet in ieder geval zeker dat we bovenin mee zullen draaien.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen