'Kwade' Cocu: "Kan niet tegen mijn verlies"

12 december 2013, 21:49

Phillip Cocu blijft ook na de Europa League-afgang tegen Chornomorets strijdbaar. De coach van PSV erkent dat de nederlaag, met bijbehorende Europese uitschakeling, keihard aankomt, maar ziet nog altijd perspectief.

"Dit mag gewoon niet", bromde de coach na afloop van het met 0-1 verloren duel in Eindhoven. PSV had tegen de ploeg uit Oekraïne aan een gelijkspel genoeg om door te gaan, maar had geen antwoord op een doelpunt van Franck Dja Djédjé. "Hoe teleurgesteld ik ben? Teleurgesteld is niet het juiste woord. We krijgen een goal tegen, die nooit van zijn leven mag vallen. We hebben onszelf weer niet beloond, daar ben ik kwaad over."

Cocu vond het spel van zijn ploeg, opvallend genoeg, over het algemeen in orde. "We domineerden en kregen mogelijkheden. We hebben hier een grote kans op overwintering laten glippen." Hoewel de druk op de coach door het verlies verder toeneemt, zeker omdat PSV ook al uit de KNVB Beker ligt en tiende staat in de Eredivisie, blijft Cocu strijdbaar. "Dat altijd. Maar ik kan niet tegen mijn verlies, dus dit begint heel vervelend te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen