United herpakt zich prima, Norwich en Swansea gelijk

15 december 2013, 16:31

Manchester United heeft weer eens weten te winnen in de Premier League. Na gelijke spelen tegen Cardiff City (2-2) en Tottenham Hotspur (2-2) en nederlagen tegen Everton (0-1) en Newcastle United (0-1) werd Aston Villa zondagmiddag tamelijk eenvoudig aan de kant gezet: 0-3. Norwich City en Swansea City hielden elkaar in evenwicht: 1-1.

Zonder de geblesseerde Ron Vlaar, met Karim El Ahmadi in de basis en met Leandro Bacuna op de reservebank wist Villa al vrij snel dat het geen vuist zou kunnen maken tegen United, dat na twintig minuten al op een 0-2 voorsprong wist te komen. Twee voorzetten vanaf de rechterkant leidden de doelpunten in. De eerste werd door Adnan Januzaj op de paal gekopt, alvorens Danny Welbeck wel raad wist met de rebound. De tweede keer was het wederom Welbeck die doel trof, na klungelig verdedigen van een strompelende verdediger.

Nadat United al legio kansen op de 0-3 om zeep had geholpen wist Tom Cleverley de marge wel uit te breiden. Een goede pass van Wayne Rooney leidde de treffer van de middenvelder in. De zege van United zou hierna geen seconde meer in gevaar komen. Bacuna kwam vijf minuten voor het einde nog binnen de lijnen. United staat na de zege op de achtste plaats in de Premier League, met 25 punten uit zestien duels.

Norwich en Swansea bleven op Carrow Road steken op een 1-1 gelijkspel. Nathan Dyer zette de bezoekers, waar Michel Vorm en Jonathan de Guzman in de basis begonnen, vroeg op voorsprong. Dezelfde Dyer moest het veld op slag van rust verlaten met een ogenschijnlijk zeer zware blessure. De kwetsuur van Dyer nam veel tijd in beslag en dat resulteerde in zes minuten blessuretijd in de eerste helft. Gary Hooper produceerde in deze periode de prachtige gelijkmaker voor Norwich.

In de tweede helft zou een inzet van Steven Whittaker nog op de lat belanden, maar aan de gelijke stand zou geen verandering meer komen. Swansea (tiende plaats) en Norwich (veertiende plaats) blijven na de remise hangen in de middenmoot van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen