Moyes boos op arbitrage na nieuwe nederlaag

Ger
8 januari 2014, 09:59

Manager David Moyes incasseerde dinsdagavond een nieuwe dreun met Manchester United. Op bezoek bij laagvlieger Sunderland werd het eerste duel in de halve finale van de League Cup met 2-1 verloren. Moyes wijst met de beschuldigende vinger naar de arbitrage.

United kwam op achterstand door een eigen doelpunt van Ryan Giggs. Na de hervatting maakte Nemanja Vidic gelijk, waarna Fabio Borini vanaf de penaltystip voor de beslissing zorgde. Moyes toont zich verbolgen over de toegekende strafschop: "We spelen de laatste tijd niet alleen tegen andere clubs, maar ook tegen de scheidsrechters. Het is werkelijk verschrikkelijk. We beginnen ze zelfs uit te lachen."

"Hoe kon de grensrechter weten dat het een penalty was? De scheidsrechter kon de situatie perfect zien, maar de grensrechter moest dwars door Patrice Evra heen kijken", foetert Moyes. "Een vergelijkbare actie kwam ons op een gele kaart te staan en Sunderland krijgt gewoon een strafschop. En wat betreft hun eerste goal: ik zie niet hoe je daar een vrije trap voor kunt geven. Al neemt het weg dat we daar zelf niet goed verdedigen."

United verloor inmiddels de eerste drie wedstrijden in 2014. In de Premier League werd een nederlaag geslikt tegen Tottenham Hotspur, waarna Swansea City de ploeg van Moyes uit de FA Cup kegelde. Het is voor het eerst sinds april 1992 dat United drie duels binnen een week verloor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen