Cissé wil loopbaan 'nieuwe boost' geven

14 januari 2014, 14:46

"Ik ben echt blij met deze overgang", zegt Sekou Cissé, die vandaag bij Racing Genk werd gepresenteerd. De aanvaller wil bij de club van trainer Mario Been zijn carrière nieuw leven inblazen. De club hoopt dat Cissé woensdag al inzetbaar is. 

"Ik ben dan ook de trainer en de staf dankbaar voor deze kans die ik hier krijg", zegt de Ivoriaan tegen Het Laatste Nieuws. "Ik zal alles in het werk stellen om het vertrouwen van de club niet te beschamen. Ik wil trouwens mijn loopbaan opnieuw een boost geven", aldus Cissé, die bij Feyenoord overbodig was geworden. De aanvaller heeft in België een contract tot het einde van dit seizoen getekend, met de optie op nog een extra jaar.

"Hij maakte meteen een goede indruk op het trainingskamp en lag goed in de groep", zegt sportief directeur Gunther Jacob. "We waren al jaren geïnteresseerd in hem, maar we hadden nu de kans om hem aan ons te binden. We zullen vandaag alles in het werk stellen om hem nog speelgerechtigd te krijgen voor de bekerwedstrijd van woensdag tegen Oostende", aldus Jacob, die na het seizoen om de tafel gaat met Cissé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen