Moyes gelukkig met Van Persie, Rooney en Mata

29 januari 2014, 09:15

Robin van Persie en Wayne Rooney keerden dinsdagavond terug bij Manchester United. Tenslotte maakte Juan Mata, die voor een slordige 45 miljoen euro overkwam van Chelsea, zijn debuut voor United. Het zorgt voor nieuw elan in de ploeg van manager David Moyes, die met 2-0 wist te winnen van Cardiff City. Moyes is zeer verheugd met de terugkeer van Van Persie en Rooney en was zeer te spreken over het optreden van Mata.

Het seizoen verloopt voor United tot dusver zeer teleurstellend, maar met het terugkeren van de spitsen en het aantrekken van Mata lijkt de ploeg uit Manchester weer in de schwung te kunnen komen. Van Persie toonde na zes minuten alweer zijn waarde, door de openingstreffer te verzorgen. "Het is geweldig om hem terug te hebben, hij is zo belangrijk voor ons", sprak Moyes na afloop van de zege over de Nederlandse topschutter.

Van Persie werd na ruim een uur spelen gewisseld voor Rooney. Moyes hoopt dat het tweetal snel weer volledig wedstrijdfit zal zijn: "Ze missen nog altijd wat ritme, maar we zullen ze geleidelijk brengen. Dit geldt voor Robin en Wayne, maar ook voor Juan. Ik kijk ernaar uit om ze samen op het veld te zien", aldus Moyes, die blij is met de komst van Mata: "Hij heeft het zeer goed gedaan, al hij heeft hij ook nog wat wedstrijdritme nodig".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen