Pedro: "Wedstrijd tegen City belangrijkste van seizoen"

18 februari 2014, 13:36

Voetballiefhebbers kijken al maanden reikhalzend uit naar de hervatting van de Champions League. Met Manchester City tegen FC Barcelona staat er in de achtste finale direct al een kraker op het menu, beseft ook Barça-speler Pedro.

"We proberen altijd ons topniveau te halen, maar deze week zijn we bezig met de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen City", zegt de Spaanse aanvaller tegen Sky Sports.  "We hadden een andere voorkeur bij de loting, maar als je de finale wilt halen zul je grote teams moeten verslaan."

Vanavond (dinsdag) gaan de Spanjaarden op bezoek in Engeland en dat wordt een zware opgave, denkt Pedro. "Manchester City is een heel pittige tegenstander in hun eigen stadion, maar we zijn voorbereid om dit soort duels te spelen. Ik hou van de atmosfeer in Engeland. Voor mij is het een voorbeeld voor andere competities."

"Normaal gesproken wordt dit beslist in Nou Camp, maar we willen een goed resultaat scoren in Manchester. We willen niet alleen een doelpunt maken, maar ook een goede wedstrijd neerzetten", aldus Pedro, die waarschijnlijk naast Lionel Messi in de aanval zal acteren. "Momenteel is hij de beste speler van de wereld, maar deze wedstrijden worden beslist door het team. We hebben ook wedstrijden zonder Leo gewonnen, maar het is duidelijk dat hij bij de tegenstander angst inboezemt."

Bij City staat de Chileense trainer Manuel Pellegrini aan het roer en spelen drie Spanjaarden. "Pellegrini heeft in Spanje gewerkt dus hij kent ons. Dat is een voordeel voor City, maar niet doorslaggevend. Het is ook mooi dat we tegen teamgenoten van het nationale team als Silva, Negredo en Navas spelen. We zullen die spelers voor de wedstrijd groeten, maar op het veld kunnen we het niet permitteren hun ruimte te geven, omdat ze belangrijk zijn voor City", besluit Pedro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen