Martino: "Kunnen het tegen iedere tegenstander doen"

13 maart 2014, 09:35

FC Barcelona verzekerde zich woensdag ten koste van Manchester City van de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen wonnen met 2-1 in Camp Nou, nadat ze op Engelse bodem ook al met 0-2 wisten te zegevieren. Het tweeluik heeft voor veel vertrouwen gezorgd bij Barça-coach Gerardo Martino, die geen angst zegt te kennen.

"We hebben over twee duels met 4-1 van City gewonnen, waardoor we laten zien hebben dat we het tegen iedere tegenstander kunnen doen", sprak Martino, die beseft dat de tegenstand in het kampioenenbal zeer groot is: "Tegen teams als City kan Barça niet de volle negentig minuten domineren. We moeten leren om te lijden. City had alle teams die doorgaan kunnen verslaan", vindt de keuzeheer, die geen voorkeuren heeft bij de loting: "We zijn er klaar voor, wie we ook zullen treffen."

Martino wil niets weten van de kritiek vanuit het kamp van City op de arbirage: "In de eerste wedstrijd werd er gezegd dat de arbiter in ons voordeel was, maar er werd ten onrechte een doelpunt afgekeurd bij ons", refereert Martino naar het afgekeurde doelpunt van Neymar in de eerste helft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen