Fledderus: "Het is paar seconden voor twaalf uur"

28 april 2014, 09:58

Voor Roda JC Kerkrade lijkt het doek te gaan vallen in de Eredivisie. De ploeg uit Limburg bewees zichzelf zondag een bijzonder slechte dienst door thuis met 1-2 te verliezen van FC Groningen. Degradatie is heel dichtbij, weet ook aanvoerder Mark-Jan Fledderus.

"Het is inmiddels nog maar een paar seconden vóór twaalf uur, maar we leven nog. Daar moeten we maar hoop uit putten", probeert de middenvelder positief te blijven in gesprek met het regionale L1.

Dat Roda nog leeft heeft het te danken aan FC Twente, dat concurrent NEC in Nijmegen met 2-5 versloeg. Als NEC één punt gepakt had, was degradatie een feit geweest voor de Limburgers. Nu kan Roda het vege lijf nog redden als het zelf op de slotdag van de competitie wint van Go Ahead Eagles en NEC verliest van Ajax. Aan dat scenario moet de club zich vastklampen, stelt Fledderus. "Er was veel teleurstelling in de kleedkamer, maar dat moeten we snel van ons afschudden. De focus moet vanaf nu voor de volle honderd procent zijn gericht op de wedstrijd zaterdag in Deventer tegen Go Ahead Eagles. We moeten daar winnen, anders is het echt voorbij. Uiteraard ga ik er in dat scenario vanuit dat Ajax ondanks het behalen van de titel van NEC wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen