Wisgerhof kan minuten maken bij uitgespeeld Twente

2 mei 2014, 16:22

Peter Wisgerhof kan toch op het veld afscheid nemen van het betaald voetbal. De verdediger van FC Twente is net op tijd hersteld van een blessure om tot de selectie te behoren voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

"Peter komt terug van een blessure en het is mooi om te zien wat hij en de medische staf er aan gedaan hebben om fit te worden om eventueel speelminuten te maken", zegt coach Michel Jansen van FC Twente op de website van zijn club. Wisgerhof maakte in februari bekend dat hij zijn carrière na dit seizoen beëindigt. De ervaren verdediger, in 2009 overgekomen van NEC, speelde dit seizoen nog niet één wedstrijd in het eerste elftal.

Voor Twente staat tegen Zwolle niets meer op het spel, de ploeg is al zeker van de derde plaats op de ranglijst. "We kunnen op de ranglijst niet meer stijgen of zakken, maar het is op de laatste speeldag wel belangrijk voor de spelers om met een goed gevoel te eindigen. We hebben deze week een normale wedstrijdvoorbereiding gehad en zijn aan ons publiek, aan de club en aan onszelf verplicht goed af te sluiten", vindt coach Jansen.

Op de geblesseerde Rasmus Bengtsson na, is iedereen fit. Felipe Gutiérrez keert terug na een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen