Vitesse bouwt verder en verlengt ook met Lammers

23 mei 2014, 14:47

Vitesse is druk bezig om het technisch kader, zoals de club het zelf noemt, verder vorm te geven. Nadat de Arnhemmers eerder het contract met hoofd opleidingen Gerry Hamstra verlengden en Marc van Hintum vastlegden als hoofd scouting, heeft nu ook John Lammers een nieuwe verbintenis gekregen.

Lammers is sinds de winterstop als coach van het beloftenelftal in dienst bij Vitesse, hij volgde de destijds de naar Malta vertrokken André Paus op. Met Lammers op de bank werd Jong Vitesse prompt kampioen van de Divisie A. Als beloning heeft hij nu een nieuw contract gekregen, dat loopt tot de zomer van 2016. "We hebben een goede werkrelatie met John opgebouwd. Dat geeft vertrouwen voor de samenwerking in de komende jaren. John heeft goede resultaten geboekt en heeft de jonge spelers ontwikkeld", zegt directeur Mo Allach.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Vitesse. De uitdaging om spelers te ontwikkelen is groot en het is prachtig hen beter te zien worden. We hebben een succesvol seizoen achter de rug met Jong Vitesse, zowel qua resultaat als ontwikkeling van de spelers. We vervolgen onze samenwerking in een prettige en professionele werkomgeving", vult Lammers, voormalig hoofdcoach van Excelsior en FC Eindhoven, aan op de clubsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen